Τεχνικές Οδηγίες για το RUN GREECE ΠΑΤΡΑ 2019

Συνάντηση Σπ. Φλώρου με το προεδρείο της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής και Ψυχαγωγίας
Οκτώβριος 3, 2019
Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων
Οκτώβριος 4, 2019

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ RUN GREECE ΠΑΤΡΑ 2019

Η οργανωτική Επιτροπή σας ευχαριστεί για την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα της, καθώς και την ένθερμη στήριξη όλων σας μέσω της εγγραφής σας, στη Διοργάνωση RUN GREECE ΠΑΤΡΑ 2019.

Σας περιμένουμε στην γιορτή μας την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και σας ευχόμαστε έναν καλό αγώνα και έναν εξίσου καλό τερματισμό.

Ακολουθήστε το παρακάτω link για να δείτε το Πρόγραμμα & τις Τεχνικές Οδηγίες για το RUN GREECE ΠΑΤΡΑ 2019:

programme-patra

Κύπρος! Ο ιδανικός συνδυασμός προπόνησης και αναψυχής

1

Ομάδες και αθλητές από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών ομάδων, αθλητών που στοχεύουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πεπειραμένοι κατόχοι μεταλλείων και αθλητών αντοχής, αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα επιλέγοντας να προπονηθούν και να πετύχουν τους στόχους τους στην Κύπρο.

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να επιλέξει κανείς το νησί είναι η σχεδόν σίγουρη καθημερινή ηλιοφάνεια, οι ήπιες θερμοκρασίες που επικρατούν κατά τη διάρκεια του χειμώνα και η ελάχιστη βροχόπτωση, συνθήκες οι οποίες ενισχύονται περαιτέρω και συμπληρώνονται από μια σειρά από άλλα οφέλη. Αθλητικές εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας, αθλίατροι, διαμονή για όλα τα βαλάντια, επαγγελματική υποστήριξη, εύκολη πρόσβαση από σχεδόν όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, ένα αξιόπιστο δίκτυο επικοινωνιών και τηλεπικοινωνιών, χαμηλά επίπεδα εγκληματικότητας κι ένα αξιοζήλευτο βιοτικό επίπεδο, κάνουν την προπόνηση πιο αποτελεσματική και αποδοτική.

www.visitcyprus.com

#visitcyprus

logo elliniko orizontio me fasa