Ψωνίζω στη γειτονιά

Εμβόλιο γρίπης: Ποιοι πρέπει να το κάνουν και πότε
Σεπτέμβριος 29, 2020
O σύλλογο εργαζομένων στην Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου διαμαρτύρεται έντονα για την μετεγκατάσταση του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου στο κτίριο της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου.
Οκτώβριος 3, 2020

{"origin":"gallery","uid":"51CE5AC7-7DA8-45CD-9440-639E75D601A5_1601467827897","source":"other"}

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΨΩΝΙΖΩ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ»: NEO KAINOTOMOΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου σας ενημερώνει ότι η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας με στόχο πάντα την στήριξη των μικρών επιχειρήσεων συνεργάζεται με την Τράπεζα Πειραιώς στο νέο καινοτόμο πρόγραμμα «Ψωνίζω στη γειτονιά». Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία τοπικών κοινωνιών αλληλοϋποστήριξης στη βάση των κοινών συμφερόντων και επιδιώξεων.

Το πρόγραμμα ανοίγει νέους δρόμους στις εμπορικέςδραστηριότητες και δίνει προοπτική στις τοπικές κοινωνίες προσφέροντας κίνητρα στους καταναλωτές και στις επιχειρήσεις της γειτονιάς.

Οι επιχειρήσεις, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ψωνίζω στη Γειτονιά», γίνονται μέλη μιας αναπτυσσόμενης κοινότητας, συμμετέχουν σε προωθητικές ενέργειες και επωφελούνται από την προβολή της επιχείρησής τους στην ιστοσελίδα www.psonizostigeitonia.gr από την οποία και οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν για τις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις και για τα οφέλη από τη δική τους συμμετοχή.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι μικρές ή πολύ μικρές επιχειρήσεις: με φυσικό κατάστημα, εγγεγραμμένοι στη winbank Πειραιώς, κάτοχοι POS της τράπεζας Πειραιώς από συγκεκριμένους κλάδους οικονομίας.

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει στην επιχείρησή σου μια σειρά από σημαντικά προνόμια, εφόσον γίνεις μέλος του προγράμματος ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’.

Δήλωσε συμμετοχή στο πρόγραμμα ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’ μέσω καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς ή ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα μέσω της υπηρεσίας winbank. Δυνατότητα εγγραφής μέσω της winbankέχουν ελεύθεροι επαγγελματίες, ατομικές επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα με ένα νόμιμο εκπρόσωπο πλήρους εκπροσώπησης και πρόσβασης στη winbank.

Μια τυχερή επιχείρηση κερδίζει με κλήρωση €1.000 κάθε εβδομάδα μέχρι 31/12/2020 για την κάλυψη λειτουργικών της εξόδων.

Προβολή της επιχείρησής σου στα προωθητικά μέσα του προγράμματος και στο psonizostigeitonia.gr

Επιπλέον, με τη συμμετοχή σου στο yellowbusiness το νέο είδος καθημερινής επιβράβευσης για Μικρές Επιχειρήσεις & Ελεύθερους Επαγγελματίες, απολαμβάνεις:

Δυνατότητα εξαργύρωσης yellows από το τερματικό POS σου
Εκπτώσεις και προσφορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

 

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Επιστροφή ποσού αγοράς έως 100€ με κλήρωση για 100 τυχερές συναλλαγές κάθε εβδομάδα

Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει στην ενέργεια ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’ απλά και μόνο ψωνίζοντας από μικρά καταστήματα της γειτονιάς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έως 31/12/2020  θα  πρέπει:

  να χρησιμοποιήσετε κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς για τις συναλλαγές σας
√  να σιγουρευτείτε ότι ο έμπορος βρίσκεται στη λίστα των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’
√  η συναλλαγή σας να πραγματοποιείται σε POS της Τράπεζας Πειραιώς

Το καινοτόμο πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο εντάσσεται στις δράσεις της για την υποστήριξη των μικρών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, θα εμπλουτίζεται με επιπλέον ενέργειες στηρίζοντας τον εκσυγχρονισμό, την ανάπτυξη και την προοπτική της μικρής επιχείρησης στο σύγχρονο περιβάλλον.