Πανελλήνιο προκριματικό πρωτάθλημα taekwondo

Τα ζευγάρια των «8» του Euro
Ιούλιος 6, 2021
Euro 2020: Η Ιταλία πρωταθλήτρια Ευρώπης
Ιούλιος 13, 2021

{"origin":"gallery","uid":"51CE5AC7-7DA8-45CD-9440-639E75D601A5_1626173066899","source":"other"}

Εξαιρετικές εμφανίσεις με 3 μετάλλια για τον ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ στο πανελλήνιο προκριματικό πρωτάθλημα taekwondo.
Έγινε στην Χαλκίδα το Πανελλήνιο προκριματικό πρωτάθλημα taekwondo U21 και Παίδων- Κορασιδων με την συμμετοχή 8 αθλητών από τον ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο.  Οι πλειοψηφία των αθλητών ήταν καινούργοι και συμμετείχαν για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση.  Οι εμφανίσεις τών αθλητών ήταν εξαιρετικές απέναντι σε πιο έμπειρους αθλητές και κατάφεραν να πάρουν  2 ασημένια, 1 χάλκινο και δύο 5ες θέσεις.
Εντυπωσιακή εμφάνιση από την πρωταθλήτρια Μπιτσικώκου Δήμητρα η οποία έχασε 17 κιλά και αγωνίστηκε στην ολυμπιακή κατηγορία των 49 κιλών Γυναικών και μετά από 5 δύσκολους αγώνες με αθλήτριες την εθνικής ομαδας κατάφερε να πάρει το ασημένιο μετάλλιο και την πρόκριση για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Αύγουστο στο Ταλίν.  Η Δήμητρα έχασε στον τελικό στις λεπτομέρειες και έδειξε ότι η κατηγορία είναι η ιδανική για μεγάλες διακρίσεις στο μέλλον. Η Μπιτσικώκου θα είναι για 4η συνεχόμενη χρονιά στην εθνική ομάδα.
Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια Καρελου Δήμητρα στην κατηγορία των -59 κιλών Κορασιδων όπου μετά από τρεις αγώνες κατάφερε να πάρει μια μεγάλη διάκριση αφού ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα παίζοντας εξαιρετικούς αγώνες.
Το χάλκινο κατέκτησε μια καινούρια αθλήτρια σαπούνι τον αθλητικό σύλλογο ΘΗΣΈΑΣ Πρέβεζας παράρτημα του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ  η Καμπέρη Παναγιώτα μετά από 2 αγώνες και πολύ καλές εμφανίσεις στην κατηγορία των-67 κιλών Γυναικών.
Δύο 5ες θέσεις με εξαιρετικές εμφανίσεις κέρδισαν οι αθλήτριες Καμπέρη Ελένη  και Βλαχου Αναστασία στις κατηγορίες-67 κιλών Γυναικών και +59 κιλών Κορασιδων.
Δεν κατάφεραν παρόλο τις πολύ καλές εμφανίσεις να μπουν στα μετάλλια οι αθλητές  Μπετσικας Μιχάλης  – Βασιλείου Μαργαρίτα και Γεωργιτση Σπυριδούλα αφού χάσανε στις λεπτομέρειες από αθλητές που κέρδισαν μετάλλια στις κατηγορίες  τους.
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή Κακαρελη Νίκο για τις μεγάλες διακρίσεις που φέρανε στην πόλη μας και εύχεται καλή επιτυχία στην Μπιτσικώκου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Γυναικών.