Οινιάδες Μεσολογγίου: 3o Kitesurf Festival

Να κατοχυρώσουν το brand name «Μακεδονία» καλούνται 4.000 επιχειρήσεις
Ιούλιος 19, 2018
Κύπρος: Από το Πραξικόπημα στην Εισβολή
Ιούλιος 19, 2018

Διόνι Κατοχής Η ομάδα West Coast Kitesurf σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου προκηρύσσουν και συνδιοργανώνουν, το 3o Kitesurf Festival στις 28 και 29 Ιουλίου στην παραλία Διόνι Κατοχής στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ θα γίνουν άτυποι αγώνες freestyle show και Big air (Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα) αέρα επιτρέποντος.

Στόχος του Φεστιβάλ που εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της περιοχής μας με σημαντική επισκεψιμότητα είναι να γιορτάσουμε αυτό το μοναδικό άθλημα σε μια ιδιαίτερης ομορφιάς περιοχή και προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για την ανάπτυξη του αθλήματος της αετοσανίδος/kitesurf. Θα είναι και μία ευκαιρία για τους επαγγελματίες του χώρου να διοργανώσουν μια μίνι έκθεση με νέα προϊόντα και θα υπάρχει και δοκιμή Demo νέων αετών και σανίδων.

Στο Φεστιβάλ θα γίνουν παράλληλες δραστηριότητες όπως SUP και Kayak. Το Σάββατο στις 28 με το πέρας των αγώνων θα γίνει Full Moon party υπό τον ήχο των DJ Syssex και MikeVasileiou.

Την Κυριακή στις 29 θα γίνει επίδειξη Latin Dancing από την ομάδα Bailarte, θα διοργανωθούν Survivor games για μικρούς και μεγάλους. Την ίδια μέρα θα γίνει και η λαχειοφόρος κλήρωση με πλούσια δώρα. Και τις δύο μέρες η Ρεφλεξιολόγος ειδική μασέρ Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θα προσφέρει υπηρεσίες μασάζ σε αθλητές οι οποίοι θα κάνουν προθέρμανση πριν τον αγώνα με τον γυμναστή Mike Alevras.

Με εκτίμηση

Χρήστος Διαμαντόπουλος Έφορος Ν.Ο.Μ
West Coast Kitesurf Team