Ναύπακτος : novoville

Η πραότητα του Χριστού
Σεπτέμβριος 23, 2018
Αγώνας επίδειξης Ιστιοπλοΐας τριγώνου
Σεπτέμβριος 24, 2018

   

 

                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   

 

Συνάντηση εργασίας για νέες ψηφιακές υπηρεσίες προς τους Δημότες του Δήμου Ναυπακτίας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση τους πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 στο Δημαρχείο Ναυπακτίας υπό τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Λουκόπουλο παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων.

 

Στην συνάντηση αναλύθηκαν οι προτεραιότητες και το οργανόγραμμα των υπηρεσιών που θα εστιάσουν στα θέματα καθημερινότητας και εξυπηρέτησης του Δημότη ενώ παρουσιάστηκαν και οι πολλαπλές δυνατότητες της ηλεκτρονικής πλατφόρμας επικοινωνίας Δήμου-Δημότη και διαχείρισης αιτημάτων «novoville» που λειτουργεί ήδη πιλοτικά στο Δήμο από τον Δ/ντή και συνιδρυτή της νεοφυούς εταιρίας κ. Ηρακλή Μπουραντά.

 

Στόχος των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που θα είναι πλήρως διαθέσιμες στο επόμενο διάστημα μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα (mobile app), ιστοσελίδας αλλά και τηλεφωνικής κλήσης είναι η αυτοματοποιημένη καταγραφή, επεξεργασία και επίλυση των αιτημάτων των δημοτών με αυτόματη ενημέρωση τους για το στάδιο εξέλιξης τους. Ταυτόχρονα, δρομολογείται η δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών, σύστημα έξυπνης παρόδιας στάθμευσης και ψηφιακής ειδοποίησης οδηγών για τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης στα Δημοτικά parking.

 

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας δήλωσε σχετικά: « Η τεχνολογία έχει εισέλθει σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Ως Δήμος οφείλουμε να αξιοποιήσουμε τα νέα τεχνολογικά εργαλεία με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών μας αλλά και την καλύτερη εσωτερική οργάνωση των υπηρεσιών μας. Είμαι χαρούμενος που ο Δήμος μας με τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ήδη στον τομέα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης γίνεται σταδιακά «εξυπνότερος» με προφανή οφέλη για όλους. Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί και ενταθεί το επόμενο διάστημα προκειμένου να ανταπεξέρθουμε καλύτερα στις αυξημένες απαιτήσεις των συμπολιτών μας».