Μάτι Αττικής: Αυτοψία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου

Διάστημα: 26 δορυφόροι του Galileo δίνουν βελτιωμένο σήμα δορυφορικής πλοήγησης
Αύγουστος 1, 2018
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ο.Ε.Σ.Π.&ΝΔ.Ε.
Αύγουστος 1, 2018

Στο Μάτι Αττικής βρίσκεται από τις 09:00 ο Προκόπης Παυλόπουλος.

 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέπτεται την περιοχή για να ενημερωθεί από υπηρεσιακούς παράγοντες, αλλά και τους κατοίκους για την κατάσταση που επικρατεί μετά την καταστροφική πυρκαγιά.

Από τις 9 το πρωί, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επισκέπτεται την πληγείσα περιοχή του Μάτι, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μετά το χτύπημα της φονικής πυρκαγιάς που στοίχισε την ζωή δεκάδες συμπολίτες μας.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος συνομιλεί με κατοίκους και στελέχη του κρατικού μηχανισμού που βρίσκονται επί τόπου.

Με δική του απόφαση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στο σημείο χωρίς τη συνοδεία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο ΠτΔ βρέθηκε το Λύρειο Ιδρυμα, στην περιοχή του Νέου Βουτζά, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές από τις πρόσφατες πυρκαγές, με σκοπό να συμβάλει στη σύντομη επαναλειτουργία του.

Ο κ. Παυλόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ιδρύματος, Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο, την ηγουμένη και τις μοναχές και συζήτησε μαζί τους την αναζήτηση τρόπων για την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναλειτουργία του ιδρύματος πριν το φθινόπωρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετέβη στο σημείο χωρίς τη συνοδεία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων.