Ιωάννινα: TUS και Κύπρος τέλος

Αγρίνιο: Συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης
Σεπτέμβριος 22, 2018
Αρχίζει και τυπικά το φθινόπωρο: 4:54 ώρα Ελλάδας φτάνει η ώρα για τη φθινοπωρινή ισημερία στο βόρειο ημισφαίριο
Σεπτέμβριος 22, 2018

– Άδοξα και απρόσμενα παίρνουν τέλος οι πτήσεις της TUS από την Λάρνακα στα Γιάννινα.

Η αεροπορική εταιρία διακόπτει τα δρομολόγια στις 5 Οκτωβρίου ενώ ήδη απέσυρε από την ιστοσελίδα της το χειμερινό πρόγραμμα το οποίο είχε ανακοινώσει πριν από έναν μήνα περίπου.

Πρόκειται για μία εξέλιξη εντελώς αιφνίδια για την οποία δεν είχε ενημερωθεί κανένας τοπικός φορέας αλλά ούτε και το αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Το γεγονός δε ότι από την εταιρία δεν δόθηκε καμία εξήγηση φαίνεται ότι ακυρώνει στην πράξη την ανακοίνωση της πτήσης προς το Τελ Αβίβ όπως και τους σχεδιασμούς για σύνδεση των Ιωαννίνων με την Ρώμη και το Ντίσελντορφ.

Η σύνδεση των Ιωαννίνων με την Λάρνακα επιτεύχθηκε μετά την δυναμική παρουσία της Ηπείρου στις τουριστικές εκθέσεις που γίνονται στην Κύπρο και το έντονο ενδιαφέρον που υπήρχε από την Μεγαλόνησο.

Η πληρότητα της γραμμής ήταν ικανοποιητική και σε καμία περίπτωση δεν συνδέονται με αυτή οι λόγοι ακύρωσης του προγράμματος.

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Γκόλας σε δηλώσεις που έκανε ανέφερε ότι ήδη έχει επικοινωνήσει με την εταιρία, όμως δεν υπάρχει προς το παρόν καμία επίσημη απάντηση για τις προθέσεις σχετικά με τα δρομολόγια.
Σημείωσε δε ότι κανείς δεν μπορεί να παρέμβει στην απόφαση μιας ιδιωτικής εταιρίας.

www.epiruspost.gr