Η Δημοτική Φιλαρμονική «τα έψαλλε»  στον Δήμαρχο Ναυπακτίας και τους Αντιδημάρχους

Ἄλλο πρᾶγμα ὁ Santa Claus τῆς Coca Cola καί ἄλλο ὁ Ἅϊ Βασίλης τῆς Ὀρθοδοξίας
Δεκέμβριος 31, 2019
Θερμό χειροκρότημα για τον «Βιολιστή της Θάλασσας»
Δεκέμβριος 31, 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με κάλαντα, μελωδίες και πολλά χαμόγελα πλημμύρισε το Δημαρχείο Ναυπακτίας το πρωί της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.  Λίγο μετά τις 11 ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας και οι Αντιδήμαρχοι κ. Ντίνος Τσουκαλάς και κ. Ζαχαρίας Χοχτούλας άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ναυπάκτου.

 

Στη συνέχεια αντήλλαξαν ευχές με τον Μαέστρο κ. Δημήτρη Αμπατζή και τα μέλη της Φιλαρμονικής και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.  Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας δεν παρέλειψε μάλιστα να τους ευχαριστήσει για τη φετινή συμμετοχή τους στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

 

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ναυπακτίας δήλωσε: «Εύχομαι σε όλους τους δημότες Καλή Χρονιά με υγεία!  Επιπλέον, εύχομαι και προσδοκώ το 2020 να αποτελέσει ορόσημο πραγμάτωσης επιδιώξεων και επιθυμιών για το καλό του Δήμου μας.   Μέσα από τη συλλογική προσπάθεια, τη συναίνεση, την εργατικότητα και δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.  Να μετατρέψουμε τις όποιες δυσκολίες σε ευκαιρίες και να θέσουμε υψηλούς στόχους για τον τόπο μας!»