Ετήσιες προβλέψεις 2018

Στο Αγρίνιο το Ιερό Λείψανο του Αγίου Γεωργίου του εξ Ιωαννίνων
Ιανουάριος 7, 2018
Αντίστροφη μέτρηση για το Πατρινό Καρναβάλι 2018
Ιανουάριος 8, 2018

Εδώ και 10 χρόνια, ο Πλούτωνας κάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα, μας μεταμορφώνει, μετατρέπει όλα τα εμπόδια που φρενάρουν την εξέλιξή μας σε ανθρωπιστικές αξίες. Θέση στην αλληλεγγύη και την φιλανθρωπία.

Ο Κρόνος τον συναντάει στο ζώδιο του Αιγόκερου και του δίνει ένα χέρι βοηθείας αυτή τη χρονιά. Θα καλέσει, τον καθένα χωριστά σε ένα ειδικό τομέα, να παραιτηθεί από τα περιττά για να επικεντρωθεί στην ουσία.

Ο Ουρανός, από τις 15 Μαΐου, θα μας ξυπνήσει σε μια άλλη οπτική των πραγμάτων στον οικονομικό τομέα αλλά και στους περιβάλλοντες χώρους και αν δεν αλλάξουμε τις συνήθειές μας, αν δεν συνειδητοποιήσουμε την αναγκαιότητα να προστατέψουμε τη Γη και να μοιραστούμε δίκαια με όλους όσα μας δίνει τόσο γενναιόδωρα, μπορεί να μας πιέσει βίαια.

Τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) και τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς) θα ζήσουν τα καλύτερα αυτή τη χρονιά της μετάλλαξης.

ΚΡΙΟΣ
ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ
Το 2018 θα ανταμείψει (ευχαριστώ τον Κρόνο!) τις προσπάθειες που έκανες εδώ και 10 χρόνια στον τομέα των δραστηριοτήτων σου. Αναγνωρίζεσαι, σε εκτιμούν, θα κληθείς να αναλάβεις νέες ευθύνες (το ένστικτο του Ποσειδώνα, η αίσθηση του Πλούτωνα θα οδηγήσουν τις επιλογές σου) αλλά αν βαρεθείς, να περιμένεις κάποιες δυσκολίες. Με το Δία, θα μπορέσεις να μεταμορφωθείς εσωτερικά και να απαλλαχτείς από συμπεριφορές του παρελθόντος που σε εμποδίζουν να ζήσεις αρμονικά το παρών. Διαχείριση κοινών αγαθών, οικονομικές συνεργασίες, λήψη δανείου; Όλα θα διευκολυνθούν! Οι μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά θα έρθουν από τον Ουρανό. Υπό την επιρροή του, από τις 15 Μαΐου, οι αξίες σου μπορεί να αλλάξουν, η οικονομική σου κατάσταση να μεταμορφωθεί. Ότι σου έδινε ασφάλεια μέχρι τώρα δεν ισχύει πια και σε αναγκάζει να δουλέψεις, να καταναλώσεις, να αποταμιεύσεις με διαφορετικό τρόπο, όμως ο ερχομός του Δία στο ζώδιό του στις 8 Νοεμβρίου θα σου επιτρέψει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να κάνεις τα πάντα με χαρά και ορμή.
Έρωτες: Παθιασμένοι στον Ιανουάριο, λαμπεροί τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Εμπλουτισμένοι τον Αύγουστο.
Δραστηριότητες: Δεκαπλάσιες φιλοδοξίες από Μάρτιο ως Μάιο.
Οικονομικά: Καλές ευκαιρίες τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο αλλά απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις από τις 26 Ιουνίου ως τις 27 Αυγούστου.

ΤΑΥΡΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ
Μετά από 84 χρόνια απουσίας, ο Ουρανός επιστρέφει στο ζώδιό σου αυτή τη χρονιά (στις 15 Μαΐου) για να σε ξυπνήσει σε μια άλλη διάσταση ζωής. Αυτό θα μπορούσε να σε ενοχλήσει αν μένεις κολλημένη στις συνήθειές σου και στην τεράστια ανάγκη σου για ασφάλεια. Με τον Πλούτωνα, είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις τα παλιά πιστεύω σου. Άστον να σπάσει παλιά διαγράμματα της ζωής σου για να γίνεις ένας άνθρωπος ελεύθερος και απελευθερωμένος από ανώφελους περιορισμούς. Ο Δίας, απέναντι από το ζώδιό σου ως τις 8 Νοεμβρίου, θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τη σπουδαιότητα να είσαι με άλλον για να αντιμετωπίζεις τις αναταράξεις της ζωής και να μην πνίγεσαι. Είναι η στιγμή να παντρευτείς ή να συνεργαστείς αν δεν το έχεις κάνει ακόμα ή να ενισχύσεις τις σχέσεις που έχεις ήδη δημιουργήσει. Τα όνειρά σου, με τον Ποσειδώνα, θα σε ταξιδέψουν αλλά δεν είναι o κατάλληλος καιρός να συζητάς μεγάλα φιλοσοφικά θέματα, σου λέει ο Κρόνος. Προχώρα αρχικά προς το δρόμο της γνώσης για να πλησιάσεις με ένα πιο πραγματικό τρόπο τους στόχους που θα σου δοθούν.
Έρωτες: Πηγή ερωτημάτων (τέλος Ιουλίου ως μέσα Αυγούστου), ανθισμένοι τον Σεπτέμβριο.
Δραστηριότητες: Τύχη (Απρίλιο, Μάιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο). Ενισχυμένη καριέρα (Φεβρουάριο, Ιούλιο). Απόφυγε σημαντικές υπογραφές (από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου).
Οικονομικά: Πιθανή επιστροφή χρημάτων (Απρίλιος, Μάιος). Διευκόλυνση σε συναλλαγές (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΔΙΔΥΜΟΙ
TO AΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗ
Μεγάλη ικανοποίηση από τη δουλειά σου αυτή τη χρονιά (ευχαριστώ Δία!) αλλά μην το παρακάνεις (μπορεί με τον Ποσειδώνα να επικεντρωθείς υπερβολικά στην καριέρα σου). Πάρε το χρόνο σου να χαλαρώσεις ή να κάνεις σπορ για να αποφύγεις το στρες και μην ξεχνάς να φροντίζεις τον αγαπημένο σου, μπορεί να υποφέρει για το λίγο χρόνο που του αφιερώνεις αν είσαι πολύ απορροφημένη από τις δραστηριότητές σου. Ο Ουρανός θα σου επιτρέψει (από τις 15 Μαΐου) να είσαι πιο ξεκάθαρη με τον εαυτό σου μέσα από την αντιμετώπιση κρυμμένων πτυχών της προσωπικότητάς σου. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μέσα από γεγονότα που συναντάς ή μέσα από την επίδραση κάποιων ανθρώπων. Ο Κρόνος, εδώ και δυο χρόνια, σε βοήθησε να βάλεις δομή και να ισορροπήσεις τις σχέσεις σου με αμοιβαιότητα. Θα σε καλέσει τώρα να πας πιο μακριά μέσα από το μοίρασμα των αξιών ή των αγαθών σου. Διαμάχες μπορεί να γεννηθούν αν τα αιτήματα του καθενός δεν είναι σεβαστά αλλά με σωστή κρίση και παραχωρήσεις, θα τις αποφύγεις και μπορεί να δεις στο τέλος της χρονιάς τις προσπάθειές σου να ανταμείβονται.
Έρωτες: Άτακτοι στην αρχή της χρονιάς, γοητευτικοί τον Μάιο, έντονοι τον Οκτώβριο, Νοέμβριο.
Δραστηριότητες: Kαλός μήνας ο Φεβρουάριος. Μεγάλος δυναμισμός τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο. Απόφυγε κάθε σημαντική απόφαση από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου.
Οικονομικά: Καλές ευκαιρίες τον Ιανουάριο, Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ
Με τον Δία, αυτή τη χρονιά, θα τα βλέπεις όλα μεγάλα. Η χαρά σου, ο ενθουσιασμός σου, η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα είναι αυξημένα. Οι έρωτές σου, η δημιουργικότητά σου θα ανθίσουν και υπό την ισχυρή επιρροή του Σκορπιού, θα ζήσεις έντονα. Ο Κρόνος που σου ζητούσε εδώ και 14 χρόνια να γίνεις υπεύθυνη του εαυτού σου, σε καλεί τώρα, παρέα με τον Πλούτωνα, να λειτουργείς στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου με έναν αμοιβαίο σεβασμό των αιτημάτων και ενδιαφερόντων του καθενός. Είναι η στιγμή να εδραιώσεις τις δεσμεύσεις σου και να ρυθμίσεις, αν υπάρχει λόγος, τα προβλήματα που υπάρχουν. Ξεπέρασε με τον Ουρανό όλα όσα σε εμποδίζουν να φτάσεις νέους στόχους και ιδανικά. Μη διστάσεις να αποχωριστείς φίλους ή ομάδες όπου εξελισσόσασταν μαζί και που δεν σε ακολουθούν πια στο νέο δρόμο που έχεις χαράξει (ο Ποσειδώνας θέλει να εξελιχτείς με περισσότερη σοφία και πνευματικότητα). Πολύ γρήγορα, νέες γνωριμίες με τις οποίες θα νιώθεις πιο οικεία, θα σε τραβήξουν.
Έρωτες: Έντονοι από Μάρτιο ως Ιούλιο. Επεισοδιακοί Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Δεκέμβριο.
Δραστηριότητες: Μεγάλη δυναμική (από Ιανουάριο ως Μάρτιο), τύχη τον Μάρτιο. Απόφυγε αν είναι δυνατό σημαντικές δεσμεύσεις (από 23 Μαρτίου ως 15 Απριλίου, από 17 Νοεμβρίου ως 6 Δεκεμβρίου).
Οικονομικά: Καλές ευκαιρίες Ιανουάριο και Αύγουστο.

ΛΕΩΝ
ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
Ο Δίας, ως το Νοέμβριο, θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις τις βάσεις σου (οικογένεια, σπίτι) και να αισθανθείς μεγαλύτερη εσωτερική σταθερότητα. Άριστη στιγμή για κάθε συναλλαγή ακινήτου ή εργασιών στο σπίτι. Θα ευνοήσει στη συνέχεια την άνθιση των ερώτων σου και της δημιουργικότητάς σου και θα σου βάλει μεγάλα ροζ γυαλιά στη μύτη. Ο Ουρανός θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντικές και ξαφνικές ανατροπές, από τις 15 Μαΐου, στην καριέρα σου αλλά αυτό θα είναι για να απελευθερωθείς από τον μαρασμό στον οποίο είχες βυθιστεί. Θα μπορέσεις, με τη βοήθεια του Κρόνου, να βάλεις δομή στις δραστηριότητές σου και τον ελεύθερο χρόνο σου. Θα πρέπει επίσης να νοιαστείς περισσότερο για την υγεία σου, μην αναβάλλεις τίποτα και βελτίωσε την ευεξία σου με σπορ και μια καλύτερη διατροφή. Δυο εκλείψεις στο ζώδιό σου (Ιανουάριος, Αύγουστος) και δυο στο αντίθετο ζώδιο (Φεβρουάριος, Ιούλιος) χρωματίζουν τη χρονιά σου. Επωφελήσου τες για να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, να κάνεις όσα αγαπάς και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου κάνοντας ίσως κάποιες παραχωρήσεις.
Έρωτες: Λαμπεροί (Ιανουάριο με Μάρτιο), κολακευτικοί (Ιούνιο, Ιούλιο) και ιδιαίτερα ανθισμένοι από τις 8 Νοεμβρίου.
Δραστηριότητες: Διευκόλυνση στα βήματά σου τον Ιανουάριο, επιτυχία τον Απρίλιο.
Οικονομικά: Δάνεια και οικονομικές τακτοποιήσεις ευνοούνται Φεβρουάριο, Μάρτιο. Χαμόγελα από τον τραπεζίτη σου (Ιούλιο, Αύγουστο).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Αν δούλεψες πολύ τον εσωτερικό σου κόσμο με τον Κρόνο, εδώ και 10 χρόνια, αν βρήκες με τον Πλούτωνα όσα περίμενες από τη ζωή, θα μπορέσεις τώρα να τα βρεις με τον εαυτό σου, να αγαπήσεις, να αποκαλύψεις στους άλλους τα ταλέντα σου και να εκφράσεις όλο τον πλούτο της δημιουργικότητάς σου ( με μια νέα δουλειά ή μια νέα δραστηριότητα :γράψιμο, ζωγραφική, μουσική…). Εδραιώνεις σταθερές σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα (χωρίς να ξεγελαστείς από τις αυταπάτες του Ποσειδώνα στις σχέσεις σου) και βρίσκεις χαρά σε ότι κάνεις. Άσε τον Ουρανό να ανοίξει μια νέα κατεύθυνση. Ξεπέρασε παλιές αντιλήψεις που έκαναν τον κύκλο τους. Ενδιαφέρσου για νέα πράγματα μέσω της φιλοσοφίας ή της πνευματικότητας, ταξίδεψε εκεί που ποτέ δεν έχεις πάει. Ο Δίας θα σε βοηθήσει επίσης να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να δεις τα πράγματα διαφορετικά και μετά τις 8 Νοεμβρίου να βάλεις πιο στέρεη άγκυρα δίνοντας στην οικογένεια όλη σου την προσοχή.
Έρωτες: Μπροστά στη σκηνή Ιανουάριο, Ιούλιο και Αύγουστο. Επιθυμία για εμβάθυνση από 18 Απριλίου ως 6 Σεπτεμβρίου.
Δραστηριότητες: Ντοπαρισμένη από τις εκλείψεις του Φεβρουαρίου και του Ιουλίου. Άριστα βήματα ελιγμών Ιανουάριο, Φεβρουάριο. Συναλλαγές-διευκόλυνση στις σχέσεις σου τον Απρίλιο.
Οικονομικά: Ευνοϊκό κλίμα τον Μάρτιο, μετά από Αύγουστο ως Δεκέμβριο, απόφυγε σημαντικές αποφάσεις από 23 Μαρτίου ως 15 Απριλίου και από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου.

Πηγή: missbloom.gr