Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων

8ο Συνέδριο Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης
Δεκέμβριος 12, 2017
Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για τo Αγρίνιο Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Δεκέμβριος 14, 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες ηλικίας, 45, 17, 16 και 13 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν δεκαπέντε τεμάχια σιδερένιων σωλήνων ύδρευσης Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Αιγιαλείας, αξίας 2.500 ευρώ, τις οποίες φόρτωσαν σε φορτηγό αυτοκίνητο του 45χρονου.
Επισημαίνεται ότι, τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της Δημοτικής επιχείρησης, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε και δικογραφία σε βάρος των γονέων των ανήλικων για παραμέληση της εποπτείας τους.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 16χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, διότι παραβίασε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 35χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε είδη ένδυσης και αντικείμενα, αξίας 500 ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, χθες το πρωί, στο Βούναργο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε  κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, μια 46χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα του κ. Ανακριτή Πατρών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και συμμετοχή της σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για απείθεια.

Σύλληψη αλλοδαπού και ημεδαπής για κατοχή  ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στη διασταύρωση  Αρετής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και μια 35χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που  τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, οκτώ ναρκωτικά δισκία, καθώς και μια σφραγίδα Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 25 και 19 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διαμένουν παράνομα στη Χώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για  παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Καινούργιο και  στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου,  τέσσερις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 22, 31, 68 και 55 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν τα οχήματα τους, χωρίς να κατέχουν ασφαλιστήριο συμβόλαιο και άδεια ικανότητας οδήγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών  για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του  Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Αγία Ελεούσα Μεσολογγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 46 και 55 ετών, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 71 γραμμάρια λαθραίου καπνού και μικροποσότητα κάνναβης.