Διαγνωστική Φροντίδα: Προσφορά προληπτικών εξετάσεων για την Ημέρα της Γυναίκας

Στο «βαθύ κόκκινο» επισήμως η Αιτωλοακαρνανία
Μάρτιος 4, 2021
Έκτακτο δελτίο : 5.9 της κλίμακας ρίχτερ 18 χιλιόμετρα από τον Τύρναβο
Μάρτιος 4, 2021

{"origin":"gallery","uid":"51CE5AC7-7DA8-45CD-9440-639E75D601A5_1614854492504","source":"other"}

Προσφορά προληπτικών εξετάσεων για την Ημέρα της Γυναίκας

Οι γυναίκες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς αποτελούν την πλειοψηφία των εργαζομένων που απασχολούνται στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης. Πολλές  επίσης έχουν πληγεί σοβαρά από την κρίση λόγω της απώλειας θέσεων εργασίας ή της απασχόλησής τους σε επισφαλείς θέσεις εργασίας. Επιπλέον, οι συνεχόμενοι εγκλεισμοί έχουν οδηγήσει σε αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας, του στρες με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία τους. Όπως πάντα έτσι και τώρα είμαστε δίπλα σας,  υπερασπίζοντας  την άριστη υγείας σας.                     

 

ΤΗΛ :26410 22100  –   22190

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας,  το  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ  προσφέρει για ολόκληρο τον μήνα ΜΑΡΤΙΟ πακέτα προληπτικού ελέγχου σε προνομιακές τιμές. Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε το μήνυμα της πρόληψης ως στάση ζωής, για όλες τις γυναίκες. Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, οφείλουμε να θωρακίζουμε με κάθε τρόπο, αυτό το πολύτιμο αγαθό καθώς η Υγεία μας είναι πάνω απ’ όλα.

  Οι παροχές υγείας θα δοθούν σε όσες γυναίκες  απευθυνθούν στα τηλέφωνα  της Γραμματείας (2641022100 –  22190  – 6908711539 )  από  08:00 π.μ. – 21:00 μ.μ. κατά τις εργάσιμες ημέρες) για να ενημερωθούν για τα προνομιακά προγράμματα πρόληψης  και να κλείσουν το ραντεβού τους. Οι προσφορές  ισχύουν χωρίς κουπόνι για όσες κυρίες κλείσουν το ραντεβού τους από την 1η Μαρτίου έως το τέλος του μήνα, ενώ για τις κυρίες που θα παραλάβουν το ατομικό τους κουπόνι με τις εξετάσεις  από την γραμματεία μας θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τον έλεγχό τους κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού μέχρι το τέλος του χρόνου.

Αφορά ασυμπτωματικές γυναίκες με σκοπός  να καταδείξει οποιαδήποτε επικίνδυνη αλλαγή στο μαστό στα αρχικά της στάδια και πολύ πριν το οποιοδήποτε εύρημα γίνει ψηλαφητό ή προκαλέσει προβλήματα. Ουσιαστικός σκοπός του προληπτικού ελέγχου είναι να διαγνώσει τον καρκίνο του μαστού στα αρχόμενα στάδια (in situ). Στις περιπτώσεις αυτές η νόσος είναι πλήρως ιάσιμη με ελάχιστη σωματική και ψυχική καταπόνηση της ασθενούς.

Ειδικότερα ο μαστός, αφενός λόγω της μοναδικότητάς του ως οργάνου σεξουαλικής υγείας και θηλασμού και αφετέρου ως η πιο συχνή περίπτωση καρκίνου, αποκτά ιδιαίτερη και σημαντική βαρύτητα για τη γυναίκα.