Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο 2019

Το Θαύμα του Αγίου Νικολάου στη Μονή-6 Δεκεμβρίου
Δεκέμβριος 8, 2019
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο για το πρώτο Agrinio Night Run & kids Santa Run
Δεκέμβριος 8, 2019

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 

ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ –  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

———————–

‘’ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ’’

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ 2019 που οργανώνουν από κοινού η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ και η Εφημερίδα ‘’ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ’’ και που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο και την Κυριακή 21 και 22 Δεκεμβρίου [8 μ.μ. και 7.30 μ.μ. αντιστοίχως: ΑΚΡΙΒΩΣ!!!]

              Η γιορταστική αυτή διήμερη συναυλία, αποτελεί μία από τις πλέον λαμπερές και πολυαναμενόμενες παραγωγές της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’, που ξεκίνησε το 1996 και πλέον έχει γίνει θεσμός, με Πανελλήνια απήχηση.

              Θα μετάσχουν η Ορχήστρα ‘’Sinfonica’’, 400 ερμηνευτές- μέλη του Οργανισμού, αλλά και τρείς καταξιωμένοι σολίστ. Πρόκειται για τη διάσημη μέτζο σοπράνο Ρόζα Πουλημένου, υπεύθυνης του Τομέα Μονωδίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας, για τον διαπρεπή τενόρο και πρωταγωνιστή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιάννη Χριστόπουλο, αλλά και για τον σολίστ του oboe Κώστα Γιοβάνη, κορυφαίου Α΄ της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.

               Η προπώληση των εισιτηρίων για το κοινό της πόλης μας, θα αρχίσει την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί [αριθμημένα εισιτήρια πλατείας και εξώστη], από τα γραφεία της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’ (Κορίνθου 280-Γούναρη)και θα συνεχιστεί από Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στα καταστήματα: βιβλιοπωλείο ‘’Discover’’ και οπτικά ‘’Καραμούζης’’.

               Το Κοντσέρτο θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με την ευγενική υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και του Ιδρύματος Ιωάννη και Ευτέρπης Τοπάλη.

 

Πλατινένιοι χορηγοί: ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, FERRY CENTER Γ. Τελώνης ΕΠΕ.

Χρυσός χορηγός: ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ       – Ασημένιος χορηγός: Dr PRINOU

Χάλκινοι χορηγοί: S/M ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, DUR

Υποστήριξη: ΟΛΠΑ, ΤΙΤΑΝ, ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ, ΚΤΕΛ ΑΧΑΙΑΣ, ΑΤΕ Κ.Χ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, χαρτοποιία ΕLITE, βιοτεχνία ξηρών καρπών ΣΙΔΕΡΗΣ, οπτικά ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ, ΜΟΧΥ ΗΟΤΕLS, ΜΕD FRIGO, Γραφείο Γ. Τουρισμού ΜΑΡΓΕΛΗΣ, I SEGRETI DI PASTA, ξενοδοχείο ‘’ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ’’, café- restaurant ‘’Το Παναχαϊκόν’’, ‘’ΦΑΤΝΗ’’, βιβλιοπωλείο ‘’DISCOVER’’, studio SAMMI, φωτο Χάρης Αναγνωστόπουλος.

Χορηγοί μπουφέ Σαββάτου: Ζαχαροπλαστείο ‘’SACHER’’, ΛΟΥΞ, ΚΑΣΤΡΟ

Χορηγοί μπουφέ Κυριακής: Ζαχαροπλαστείο ‘’CARAVEL’’, ΛΟΥΞ, ΚΑΣΤΡΟ

Ανθοστολισμός: Ανθοπωλείο ‘’ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ’’

Τηλεοπτική παραγωγή: ΙΟΝΙΑΝ           – Απ’ ευθείας ραδιοφωνική μετάδοση: ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ