Αρχιτέκτονας Δημιουργεί Σπίτι Που Μπορείτε Να Στήσετε Μέσα Σε 6 Ώρες!

Γιατί τα αληθινά Χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι καλύτερα από τα πλαστικά
Δεκέμβριος 19, 2019
Κεφαλονιά: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από ρωμαϊκό ναυάγιο με 6.000 αμφορείς
Δεκέμβριος 19, 2019

Ένας Ιταλός αρχιτέκτονας ανέβασε τα μπανγκαλόου σε άλλο επίπεδο! 

Ο Renato Vidal δημιούργησε ένα αναδιπλώμενο σπίτι, το M.A.Di, το οποίο μπορεί να στηθεί από τρεις ανθρώπους σε 6 ώρες περίπου! Το M.A.Di “προσφέρει ευκαιρίες, δημιουργεί ζεστά και ασφαλή περιβάλλοντα που είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμα στις ανάγκες σας”, λέει ο αρχιτέκτονας.

Madi House 01
forhappyhome.com

Επιπλέον το M.A.Di δε χρειάζεται απαραίτητα θεμελίωση, που σημαίνει ότι το σπίτι μπορεί εύκολα να μετακινηθεί εάν χρειαστεί. Πολύ χρήσιμο όταν, για παράδειγμα, θέλετε να μετακομίσετε σ’ ένα διαφορετικό χωριό χωρίς να χάσετε το σπίτι σας!

Madi House 02
forhappyhome.com

Το σπίτι μπορεί ακόμη και να εξατομικευθεί! Δεν σας αρέσει το ξύλο? Αλλά είστε πιο πολύ οπαδός ενός μεγάλου πάρτυ παραθύρων? Τότε αυτό είναι επίσης δυνατό! Θέλετε να δείτε το εσωτερικό αυτού του ωραίου και άνετου σπιτιού? 

Madi Interior 01
forhappyhome.com

Το εξοχικό μπορεί να παραγγελθεί σε διάφορα μεγέθη! Από ένα μικρό σπίτι 27.000 ευρώ μέχρι ένα μεγάλο οικογενειακό σπίτι 61.000 ευρώ, αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον σπίτι είναι επίσης αντισεισμικό. Μπορεί ακόμη να εξοπλιστεί με ηλιακούς συλλέκτες, συστήματα φωτισμού LED, καθώς και συστήματα ανακύκλωσης υδάτων!

Madi Interior 02
forhappyhome.com

Τεχνολογική Επανάσταση: Σπίτια Μέσα Σε 6 Ώρες!