2η Φάση του Πανελληνίου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ευκλείδης» για τους μαθητές Β’ και Γ΄Γυμνασίου

Κατασκευή βάσης ανεμογεννήτριας στο Μολύκρειο Ναυπακτίας (2018)
Ιανουάριος 23, 2020
Έκτρωση. Tέκνα εν θανάτω
Ιανουάριος 23, 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

«ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» – «ΒΑΡΟΠΟΥΛΟΣ»

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020  και ώρα 9:00 πραγματοποιήθηκε η 2η φάση του Πανελληνίου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ευκλείδης» για τους μαθητές Β’ και Γ΄Γυμνασίου και όλων των τάξεων του Λυκείου και ο μαθηματικός διαγωνισμός «Βαρόπουλος» για τους μαθητές της Α΄Γυμνασίου στα κάτωθι εξεταστικά κέντρα στο 3ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου, στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου και στο 1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους μαθηματικούς που μας βοήθησαν. Συγκεκριμένα για το εξεταστικό κέντρο στο Αγρίνιο:Μπεσίρη Δήμητρα, Αποστολόπουλο Χρήστο, Καλαμπαλίκη Γεράσιμο, Μαστρογιάννη Αλέξη, Μουρούκο Ευάγγελο, Μπραέσσα Ζήσιμο, Σουλίδη Πέτρο, Τσούνη Χριστόφορο και Φραγκούλη Άρη, στη Ναύπακτο: Λαουρδέκη Χρήστο, Παπαϊωάννου Γεώργιο, και Παπαδόπουλο Ευάνθιο και στο Μεσολόγγι:Αλεξανδρή Αντωνία, Μαντά Καλλιόπη και Χαρατσή Ευάγγελο, που βοήθησαν στην διεξαγωγή του διαγωνισμού στερούμενοι τον πολύτιμο χρόνο τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συναδέλφους Βαμβάτσικο Κωνσταντίνο: υποδιευθυντή του 3ου ΓΕΛ, Βρέττα Γεώργιο: υποδιευθυντή του 1ου Γυμνασίου Ναυπάκτου Σπυρόπουλο Φώτιο: υποδιευθυντή του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου για τη διάθεση των σχολείων τους.


Η Δ.Ε. του παραρτήματος εύχεται καλά αποτελέσματα σε όλους τους μαθητές!!