Συμβουλές για την νύφη

Ενυδάτωση και στην παραλία
Αύγουστος 4, 2015
Γιατί θέλουμε περισσότερο κάποιες τροφές ;
Αύγουστος 6, 2015

Της Μαρίας Χαλεπα

Ένα υγιές, ενυδατωμένο και καθαρό δέρμα είναι ένας τέλειος καμβάς για να ζωγραφίσει κανείς! Φροντίστε να κάνετε όλα όσα χρειάζεται το δέρμα σας πριν τη μεγάλη ημέρα για να λάμπετε. Πολύ νερό, αρκετός ύπνος, σωστή διατροφή και κατάλληλη ενυδάτωση. Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να κάνετε για να βοηθήσετε το δέρμα σας να δείχνει όμορφο. Τη μέρα του γάμου καλό θα ήταν να έχετε απλώσει την ενυδατική σας κρέμα 4 ώρες νωρίτερα για να έχει απορροφηθεί πλήρως.

Επιμεληθείτε τα φρύδια σας

Τα φρύδια και ειδικά σε μια γυναίκα είναι αυτό που στολίζει τα μάτια της. Φτιάξτε το σχήμα των φρυδιών σας και μην τα αφήσετε για την τελευταία στιγμή. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε να βγουν περισσότερο για να διορθώσετε το σχήμα για αυτό μην ρισκάρετε και συμβουλευτείτε την αισθητικό σας για το πάχος και το στυλ που σας ταιριάζει.
image

Τονίστε το καλύτερο σημείο του προσώπου σας.

Κάποιες γυναίκες έχουν πανέμορφα χείλη ενώ άλλες υπέροχα μάτια. Δώστε έμφαση στο σημείο του προσώπου σας που θέλετε να αναδείξετε. Δεν είναι σωστό να τονίσετε και χείλη και μάτια γιατί το αποτέλεσμα μόνο σε νύφη δε θα μοιάζει.

Μαυρισμένο κορμί με μέτρο

 

Αν πιστεύετε πως επειδή παντρεύεστε θα πρέπει να είστε ηλιοκαμένες κάνετε λάθος. Ένα ελαφρύ μαύρισμα μπορεί να είναι όμορφο ωστόσο προσέξτε μην το παρακάνετε και εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

Ανανεώστε το lipgloss σας
Καλό θα ήταν να ζητήσετε από τον makeupartist να σας πει το νούμερο από το κραγιόν ή το lipgloss σας για να το αγοράσετε. Σίγουρα λίγες ώρες μετά θα χρειαστεί να το ανανεώσετε.