10 Συμβουλές για όμορφα μάτια

Ξεκινά εναέριος δολωματικός εμβολιασμός των κόκκινων αλεπούδων
Απρίλιος 1, 2017
Ήπειρος: Προς υπογραφή η νέα προγραμματική σύμβαση για την αναστήλωση της Γέφυρας Πλάκας
Απρίλιος 10, 2017


Αν τα μάτια σας είναι κουρασμένα ή πρησμένα, τοποθετήστε πάνω τους ένα κρύο κ υγρό σακουλάκι από τσάι και αφήστε το για δέκα λεπτά.
Κάθεστε πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή και έχετε κόκκινα κ κουρασμένα μάτια;; Στο εμπόριο υπάρχουν μονοδόσεις με φυσικό δάκρυ όπου μπορείτε να έχετε μαζί σας και να τις χρησιμοποιείτε για να ξεκουράζετε τα μάτια σας.
Θέλετε όμορφα φρύδια; Χτενίστε τα με πολύ λίγο βαζελίνη για να κάτσουν στη θέση τους ή ψεκάστε σε μία λεπτή χτένα λίγο λακ κ χτενίστε τα.
Λερώνετε το κάτω μέρος των ματιών σας συνέχεια με σκιές κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ ; Αν ναι τι θα λέγατε να κάνετε πρώτα το μακιγιάζ των ματιών, να καθαρίσετε ότι έχει πέσει στο κάτω μέρος τους με ένα πινέλο ή λίγο γαλάκτωμα και στη συνέχεια να εφαρμόσετε το makeup;
Μην χρησιμοποιείτε δυνατά προιόντα ή scrub στην περιοχή των ματιών και μην τα τρίβετε. Το δέρμα είναι ευαίσθητο σε εκείνη τη περιοχή και εύκολα δημιουργούνται ρυτίδες….οπότε…προσοχή!
Αντί να ταλαιπωρείτε τα μάτια σας με τόνους μάσκαρα χρησιμοποιήστε ψεύτικες βλεφαρίδες ή τουφάκια! Είναι πιο γρήγορο κ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα!
Αν θεωρείτε το μαύρο μολύβι έντονο και σκληρό σαν αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε καφέ σκούρο,γκρι, ή σκούρο μπλε.Το αποτέλεσμα θα είναι πιο γλυκό και έντονο εξίσου.
Ξύνετε κάθε φορά το μολύβι ματιών πριν το χρησιμοποιήσετε.Μην δανείζετε τη μάσκαρά σας. Οσο πιο πολύ προσέχετε τα υλικά και τα εργαλεία σας τόσο θα προστατεύετε τον εαυτό σας από πιθανές μολύνσεις κ ερεθισμούς.
Μην υπερβάλλετε με το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες. Χρησιμοποιήστε το σε εξαιρετικές περιπτώσεις και πριν βάλετε μάσκαρα!
Χαμογελάτε! Είναι το πιο άμεσο κ λιγότερο επώδυνο λίφτινγκ προσώπου που θα μπορούσατε ποτέ να κάνετε..

1491495099531

Μαρία Χαλεπά
Αισθητικος – μακιγιάζ
-Make up artist

IMG_5413 IMG_5414 IMG_5415 MATIA1