Συμβουλές για άψογο καλοκαιρνό μακιγιάζ

Ουραναγραφία στο λιμάνι Ναυπάκτου- παρατήρηση και με τηλεσκόπια.
Ιούλιος 23, 2015
Τι να τρώω πριν από την πρωινή προπόνηση/ άσκηση;
Ιούλιος 24, 2015

Beauty Tips

Για περισσότερο φωτεινά μάτια και υπέροχες μακριές και γυριστές βλεφαρίδες, η make up artist Δώρα Γιαννούλη σας δείχνει μερικά από τα επαγγελματικά της μυστικά…

Ειδικά το καλοκαίρι τα μάτια χρειάζονται ακόμα περισσότερο φως για ένα χαρούμενο και εκπληκτικά κολακευτικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ ματιών.

image

Πριν ξύσεις το μολύβι για τα μάτια σου, βάλτο για ένα λεπτό στην κατάψυξη.
Αυτό είναι το μυστικό για να μη σπάσει! Γενικά, οι ξύστρες για τα μολύβια ματιών δεν είναι και οι ευκολότερες, αυτό όμως το μυστικό θα σε βοηθήσει να έχεις καλοξυσμένα μολύβια που θα κρατάνε περισσότερο καιρό.

Ζέστανε το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σου και θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα .
Ρίξε ζεστό νερό (όχι καυτό!) στο ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, για να το θερμάνεις πριν το χρησιμοποιήσεις. Ένα ζεστό ψαλίδι κάνει πολύ καλύτερη δουλειά και σου χαρίζει πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα – δηλαδή, μεγαλύτερες και πιο γυριστές βλεφαρίδες! Για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα προτίμησε την τοποθέτηση Extension Βλεφαρίδων για να είναι πιο πυκνές, πιο πλούσιες και γυριστές βλεφαρίδες, κάθε μέρα, για 2 μήνες.

image

Κρύψε το hangover με nude eyeliner:
Για να αναδείξεις τα μάτια σου και για να καλύψεις την κούραση, χρησιμοποίησε ένα nude μολύβι ματιών και σχημάτισε μια γραμμή στα κάτω βλέφαρα. Κάνει θαύματα!

Κάνε τις σκιές σου πιο έντονες προσθέτοντας νερό:
Βρέξε το βουρτσάκι σου, σκούπισέ το σε ένα χαρτομάντιλο για να απορροφήσει το περιττό νερό και χρησιμοποίησέ το για να απλώσεις την αγαπημένη σου σκιά ματιών. Το νερό θα κάνει πιο έντονο το χρώμα της σκιάς και θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

image

Άπλωσε λευκή σκιά ματιών ως βάση για να αναδεικνύονται περισσότερο οι σκιές σου:
Και τα χρώματα θα γίνουν πιο έντονα αλλά και το μακιγιάζ σου θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

 

Χαϊδου Μαρία
Αισθητικός μακιγιάζ