Αφιέρωμα: Η παλιά πόλη της Λευκάδας [φωτογραφίες]

Άμστερνταμ: Η πλωτή γειτονιά IJburg
Ιανουάριος 3, 2016
Πάτρα: «Ανοίγει» ο δρόμος για την κατασκευή οδού προς τον Αρχαιολογικό Χώρο της Βούντενης – Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων
Ιανουάριος 4, 2016

Δείτε πανέμορφες φωτογραφίες από τα καντούνια και τις όμορφες γωνιές της παλιάς πόλης της Λευκάδας.

Η ομάδα Lefkada Photos – Φωτογραφίες της Λευκάδας, με πάνω από 6700 μέλη, είναι μια από τις πιο ενεργές ομάδες με θεματολογία το νησί της Λευκάδας.

Καθημερινά πολλά από τα μέλη της αναρτούν φωτογραφίες από κάθε γωνιά του νησιού και συμβάλλουν στο να γίνονται γνωστές οι όμορφες γωνιές του σε όσους το αγαπούν.

Την 1η και την 3η εβδομάδα κάθε μήνα, η ομάδα λειτουργεί με θεματικές ενότητες κι έτσι τα μέλη της, δημοσιεύουν φωτογραφίες σύμφωνα με το θέμα της κάθε εβδομάδας.

Την προηγούμενη εβδομάδα το θέμα ήταν η παλιά πόλη της Λευκάδας, θέμα το οποίο ενθουσίασε τα μέλη της ομάδας που δημοσίευσαν πανέμορφες φωτογραφίες από καντούνια και όμορφες γωνιές της πόλης μας.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες τους:

lefkada-palia-poli2 lefkada-palia-poli4 lefkada-palia-poli5 lefkada-palia-poli6 lefkada-palia-poli7 lefkada-palia-poli9 lefkada-palia-poli10 lefkada-palia-poli15 lefkada-palia-poli17 lefkada-palia-poli19 lefkada-palia-poli20 lefkada-palia-poli21 lefkada-palia-poli25 lefkada-palia-poli26 lefkada-palia-poli28 lefkada-palia-poli27 lefkada-palia
-poli31

mylefkada.gr