Βόνιτσα: Οργή για τους νέους βανδαλισμούς στη ξύλινη Πεζογέφυρα στην Περατιά

Εύβοια: Ασύλητος αρχαίος τάφος στο φως έπειτα από 3.500 χιλ. χρόνια
Σεπτέμβριος 4, 2018
ΕΜΥ – Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Σεπτέμβριος 5, 2018

Σε νέους βανδαλισμούς προχώρησαν άγνωστοι, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, στη ξύλινη Πεζογέφυρα στη θέση «Βαγιά» στην ΠΕΡΑΤΙΑ (Ακτίου-Βόνιτσας).

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν κάτοικοι του χωριού, οι άγνωστοι για τρίτη συνεχή φορά προκάλεσαν σοβαρές φθορές αφού ξήλωσαν τις σανίδες, ξύλινους πασσάλους και κιγκλιδώματα και τα έκαναν όλα… «Γης Μαδιάμ».

Με πρωτοφανή μανία οι βάνδαλοι δεν αρκέστηκαν στις φθορές αλλά ξήλωσαν και κατέστρεψαν σχεδόν ολοκληρωτικά την πεζογέφυρα………

Οι κάτοικοι προσθέτουν: «Είμαστε αγανακτισμένοι. Οι ζημιές για ακόμα μια φορά στη Γέφυρα είναι ανυπολόγιστες. Είναι αδιανόητο να καταστρέφεται έτσι η δημοτική περιουσία που εν κατακλείδι είναι περιουσία των δημοτών. Ας έρθει η Αστυνομία και το Λιμενικό να κάνουν αυτοψία στο χώρο για την εύρεση τυχόν στοιχείων που ενδεχομένως οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών. Δεν πάει άλλο…«.

Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση και δεν ξέρουν τι άλλο τους περιμένει. Η υπόθεση προβληματίζει τους κατοίκους ενώ οι αστυνομικές αρχές καλούνται να εντοπίσουν του δράστες….

Πηγή: xiromeronews