Την Κυριακή στο Αγρίνιο η παρουσίαση του βιβλίου «Το Μνημόσυνο»

2ο Σεμινάριο Εκκλησιαστικής Μουσικής στο Αγρίνιο «Θεωρία  και Πράξη  της Βυζαντινής  Μουσικής»
Μάρτιος 14, 2018
Υποδοχή του Τιμίου Ξύλου στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας
Μάρτιος 16, 2018

Την Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 7:00 το απόγευμα, οι εκδόσεις «Βακχικόν» παρουσιάζουν στο βιβλιοπωλείο «Βιβλιοτρόπιο» στο Αγρίνιο το μυθιστόρημα του Παναγιώτη Κωνσταντόπουλου «Το Μνημόσυνο».
Το μνημόσυνο είναι μια ιστορία τεσσάρων ημερών. Ξεκινά με μια γιορτή και τελειώνει μ’ ένα γλέντι. Περιγράφει την πραγματικότητα και την επίφασή της. Την πραγματικότητα και την άρνησή της.
Το μυθιστόρημα θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Κιμπουρόπουλος. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός και ποιητής Γιώργος Ζιόβας, ενώ τη παρουσίαση θα προλογίσει και θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και ποιητής, Λευτέρης Τηλιγάδας.
Ο Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος γεννήθηκε στην Καλαμάτα, το 1964. «Τυγχάνει», όπως αναφέρει το βιογραφικό του, «δικηγόρος στην Αθήνα. «Το Μνημόσυνο» είναι το πρώτο του μυθιστόρημα, αν και θα έπρεπε να είναι το τρίτο – τουλάχιστον».
Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Ένας δολοφόνος που εξομολογείται, ένας χασάπης που μορφώνεται ακατάπαυστα, μια παρέα από επιδειξιομανείς παντογνώστες σε ατέρμονες συζητήσεις, ο φύλακας του χρόνου και το ταξίδι στη γενέτειρά του για το μνημόσυνο ενός φίλου οδηγούν τον πρωταγωνιστή σ’ ένα οδυνηρό συμπέρασμα. Περιπλανώμενος στους δρόμους της πόλης του, ο ήρωας αναβιώνει το παρελθόν του. Ξεκινά τότε ένα δεύτερο ταξίδι, στις αναμνήσεις του. Δύο παράλληλα ταξίδια στον ίδιο σκοπό: ένα μνημόσυνο.