Ταραμάς στο τηγάνι

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΒΡΕΘΗΚΕ ο ΤΑΦΟΣ του ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ στρατηγού του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ σε απόσταση αναπνοής από τον τύμβο Καστά της Αμφίπολης – ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ
Μάρτιος 13, 2016
Καθαρά Δευτέρα: Καρναβάλι στη Βόνιτσα
Μάρτιος 14, 2016

 

Υλικά που θα χρειαστούμε :

Ταραμάς κόκκινος ή λευκός

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Βάλτε στο τηγάνι ενα ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο και αφήστε το να κάψει .
Στη συνέχεια βάζετε τον ταραμά στο τηγάνι και τον τσιγαρίζεται για περίπου 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Σερβίρεται τον τηγανητό ταραμά και απολαύστε τον στο τραπέζι σας με φρέσκια ζεστή λαγάνα !

Υ.Γ.: Προτιμήστε αντικολλητικό τηγάνι

Καλή σαρακωστη !

Της Γεωργίας Σπυροπούλου