Τα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ

Δελφίνι αρνείται να εγκαταλείψει το νεκρό μωρό του στα νερά του Αμβρακικού
Ιανουάριος 31, 2018
Η Ειρήνη Λαγούδη έβλεπε τις φλόγες να την «κατασπαράζουν»
Φεβρουάριος 2, 2018

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου ενημερώνει τα μέλη του για τα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ, από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν, υποβάλλοντας αίτηση το τρέχον χρονικό διάστημα. Τα προγράμματα αυτά είναι τα κάτωθι:

 

  1. Πρόγραμμα επιχορήγησης της πρώτης πρόσληψης μισθωτού-ών από αυτοαπασχολούμενους νέους και επιχειρήσεις νέων, ηλικίας έως 35 ετών.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι: α) Ατομικοί επιχειρηματίες έως 35 ετών που δεν απασχολούν και δεν απασχόλησαν προσωπικό οποτεδήποτε στο παρελθόν, β) Επιχειρήσεις οποιασδήποτε νομικής μορφής που δεν απασχολούν και δεν απασχόλησαν προσωπικό οποτεδήποτε στο παρελθόν και στο εταιρικό ή μετοχικό τους κεφάλαιο συμμετέχουν νέοι ηλικίας έως 35 ετών, γ) Φορείς κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) που δεν απασχολούν και δεν απασχόλησαν προσωπικό οποτεδήποτε στο παρελθόν.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι: Άνεργοι, ηλικίας 18 ετών και άνω, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 3 μηνών πριν από την υπόδειξή τους από τα αρμόδια ΚΠΑ 2.

 

  1. Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ανέργων ηλικίας 30-49 ετών.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι: Ιδιωτικές επιχειρήσεις, Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα και δραστηριοποιούνται στο σύνολο της ελληνικής Επικράτειας.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι: Άνεργοι ηλικίας 30-49 ετών, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ.

 

Για τα παραπάνω προγράμματα, οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις στο site του ΟΑΕΔ www.oaed.gr και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο:

https://eservices.oaed.gr/pls/apex/f?p=1001:1:115899293976874

εφόσον έχουν παραλάβει κλειδάριθμο από την υπηρεσία ΚΠΑ 2 του ΟΑΕΔ της περιοχής τους.

 

Σας επισυνάπτουμε τα υπ’ αριθμ. πρωτ. 82044/20-11-17 και 3118/16-1-18 έγγραφα του ΟΑΕΔ προς πληρέστερη ενημέρωσή σας.

ΕΘΝΙΚΟ 30-49 (ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ) 

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Δημόσια Πρόσκληση 653Ζ4691Ω2-8ΨΛ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ                          ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ