Στην κυκλοφορία ο δρόμος της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος της Κλεισούρας

Παροχή οδηγιών για την αναγραφή του επιβαλλόμενου, στη διάθεση λεπτών πλαστικών σακουλών, περιβαλλοντικού τέλους επί των εκδιδόμενων παραστατικών πωλήσεων
Δεκέμβριος 28, 2017
Συμβουλές για μετακινήσεις σε περίπτωση κακοκαιρίας
Δεκέμβριος 28, 2017

Από το Σαββάτου δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος της Κλεισούρας. Συνίσταται ωστόσο στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Ειδικότερα, ατύπως καθώς ακόμη δεν εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση από την Τροχαία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας κάτι που αναμένεται τις προσεχείς ώρες, διασχίζεται πλέον από Ι.Χ. και λεωφορεία o δρόμος που έκλεισε λόγω των κατολισθήσεων και άλλων προβλημάτων που προέκυψαν από την κακοκαιρία της 2ας Αυγούστου.
Τα έργα αποκατάστασης στα σημεία που παρουσιάζουν μεγάλο πρόβλημα δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει ωστόσο η κυκλοφορία από σήμερα επιτρέπεται αλλά οι οδηγοί θα πρέπει να ακολουθούν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την σήμανση και να είναι προσεκτικοί καθώς σε κάποια σημεία πρέπει να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.
Σημειωτέον πως από την πρώτη ημέρα της καταστροφής η Αστυνομία είχε προβεί σε ανακοίνωση για διακοπή κυκλοφορίας μέχρι την 22α Δεκεμβρίου. Οι οδηγοί έκτοτε είχαν την επιλογή είτε να εισέρχονται μέσω Κουβαρά στην Ιόνια Οδό είτε να ακολουθούν το απαρχαιωμένο επαρχιακό δρόμο Δοκίμι -Καλύβια – Αγγελόκαστρο και μετά Αγρίνιο. Το γεγονός όμως πως ο εν λόγω δρόμος εγκυμονεί κινδύνους και δεν ήταν σε θέση να αντέξει το κυκλοφοριακό βάρος της εορταστικής περιόδου επέβαλλε την απόφαση να ανοίξει ο δρόμος στην Κλεισούρα έστω κι αν οι συνθήκες δεν είναι οι πλέον κατάλληλες.