Σήμερα η εκδήλωση: «Τραγουδώ για τον Χριστό και την Ελλάδα» στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων
Οκτώβριος 21, 2017
Ανακοίνωση: Πως θα λειτουργήσει το Δημοτικό Πάρκινγκ Αγρινίου το Σάββατο 28 Οκτωβρίου
Οκτώβριος 23, 2017

Ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, στα πλαίσια του εορτασμού του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου, σας προσκαλεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7μ.μ., στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, στην εκδήλωση «Τραγουδώ για τον Χριστό και την Ελλάδα».

Η εκδήλωση είναι μια μουσική παράσταση κατά την οποία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά o ψηφιακός δίσκος (CD) που εξέδωσε η νεανική – παιδική χορωδία του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου με τίτλο «Ζωή μέσα στο Φως». Το CD θα περιλαμβάνει 16 τραγούδια με σύγχρονη μουσική, που έχουν διασκευαστεί για τις ανάγκες του κατηχητικού και των κατασκηνώσεων και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες ιδιαιτέρως στους νέους μας.

Η κυκλοφορία και η παρουσίαση του μουσικού δίσκου, μας βρίσκει μέσα σε τόσο μεγάλη σύγχυση και κρίση, που αντίστοιχη δεν βίωσε η Ελλάδα στην μακραίωνη ιστορία της μέχρι σήμερα. Πλήττεται η ταυτότητα, η οξυδέρκεια και το μέλλον της. Αφού την όμορφη και πλούσια Πατρίδα μας την έκαναν ζητιάνα, προσπαθούν να μεταλλάξουν τα παιδιά της, ώστε να μην μπορούν να της χαρίσουν νέες δόξες. Τα νέα θρησκευτικά, το νομοσχέδιο για αλλαγή ταυτότητας σε ανήλικους, η προώθηση για ελεύθερη καλλιέργεια κάνναβης και πολλά ακόμη, ωθούν τα παιδιά μας σε σύγχυση και αλλοτρίωση.

Η Ορθόδοξη Πνευματικότητα και η Ιστορία τηςΠατρίδας μας είναι η άμυνα μας. Αυτό το πνεύμα θα εκφράζει η εκδήλωση και το μουσικό CD. Σας καλούμε, λοιπόν, να έρθετε για να ενισχύσετε τους νέους που δεν ξεχνούν και δεν προδίδουν τις αξίες και τα ιδανικά τους.

Σύναξη Πνευματικών Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας