Σαγκάη : Ξενοδοχείο, ουρανοξύστης 100 μέτρων, κάτω από την επιφάνεια της γης!

Αιτωλοακαρνανία: Σε ντελίριο ηλικιωμένος οπαδός τοπικής ομάδας πανηγυρίζει χτυπώντας κολόνες και πατώματα!
Νοέμβριος 3, 2018
Τσελέντης: Η Ζάκυνθος μετατοπίστηκε 5 εκατοστά από τον σεισμό
Νοέμβριος 3, 2018

Ενα άκρως εντυπωσιακό και μοναδικό ξενοδοχείο κατασκευάζεται στην Κίνα, μέσα στο κοίλωμα ενός εγκαταλελειμμένου ορυχείου…

Η μοναδικότητά του έγκειται στο γεγονός ότι από τους 19 συνολικά ορόφους του, μόνο οι τρεις θα βρίσκονται πάνω από την επιφάνεια του εδάφους, ενώ οι υπόλοιποι 16… κάτω από αυτή!

Η αγάπη των κινέζων για τα πολυώροφα κτίρια είναι δεδομένη, αλλά αυτή τη φορά είπαν να επιχειρήσουν κάτι – ομολογουμένως – διαφορετικό. Πολυώροφο μεν, όχι, όμως, προς τον ουρανό, αλλά… βαθιά στη γη!

Στους πρόποδες του βουνού Τιανμανσάν, 40 χιλιόμετρα έξω από τη Σανγκάη, στο κοίλωμα ενός εγκαταλελειμμένου ορυχείου και σε βάθος – και όχι ύψος – 100 μέτρων, θα εκτείνονται οι 16 από τους 19 ορόφους του πολυτελέστατου ξενοδοχείου που ετοιμάζουν οι Κινέζοι.

Το ξενοδοχείο – θέρετρο, το οποίο είναι έτοιμο , αποτελείται από 380 δωμάτια, η τιμή των οποίων ξεκινά από 320 δολάρια το βράδυ.

Μάλιστα, όσοι το επισκεφτούν θα έχουν τη δυνατότητα να δειπνήσουν όχι μόνο κάτω από την επιφάνεια της γης, αλλά και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, καθώς στο πρόγραμμα βρίσκεται και η κατασκευή ενός υποβρυχίου εστιατορείου.

Πηγή:  iefimerida.gr