Πτυσσόμενα και επιτοίχια γραφεία για να γλιτώσεις χώρο

Οι 3 συνιστώσες ενός Boutique Hotel
Αύγουστος 28, 2018
Υπουργείο Παιδείας: Προσλήψεις οδηγού και συνοδού στο Αγρίνιο
Αύγουστος 28, 2018

Αν θέλεις να δημιουργήσεις έναν χώρο γραφείου οι επιλογές είναι αναρίθμητες, όμως εμείς θα επιστήσουμε την προσοχή σου σε 15 επιτοίχια γραφεία για μικρούς χώρους. Κάθε επιλογή γραφείου είναι διαφορετική και σεβαστή, όμως αν το κύριο πρόβλημα είναι η έλλειψη χώρου ή απλά δεν χρειάζεσαι το γραφείο σου για πολλές ώρες, τότε το γραφείο τοίχου είναι η λύση σου!

Θα δούμε λύσεις τύπου σεκρετερ όπου μπορείς να έχεις ραφάκια για να οργανώσεις καλύτερα τον χώρο σου, απλές λύσεις για να κάνεις την δουλειά σου και αναδιπλούμενες λύσεις γραφείου. Μέσα στις επιλογές θα βρεις λύσεις midcentury modern, μινιμαλιστικές, βιομηχανικές και σε κάθε περίπτωση απόλυτα μοντέρνες. Τα 15 επιτοίχια και πτυσσόμενα γραφεία  για να γλιτώσεις χώρο και χρήμα είναι εδώ, για το μοντέρνο, το νεανικό ή το φοιτητικό σπίτι!

 

τριγωνικο γραφειο τοιχου γωνιακο επιτοιχιο

Ένα μικρό γραφείο που κάνει μεγάλη χρήση των γωνιακών χώρων. Οι γωνίες συνήθως είναι νεκρά σημεία, που συχνά αγνοούνται και αφήνονται κενά και χωρίς σκοπό. Αυτό το γραφείο ταιριάζει απόλυτα στη γωνία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιφάνεια εργασίας αλλά και ως κονσόλα ή τραπεζάκι μακιγιάζ!

επιτοίχιο πτυσσόμενο γραφείο

Το συγκεκριμένο γραφείο σχεδιάστηκε για παιδικά δωμάτια, αλλά είναι επίσης κατάλληλο για γραφεία και μελέτη χάρη στην ευελιξία και την απλότητα του. Είναι ελαφρύ και λεπτό και τοποθετείται εύκολα σε τοίχους. Το σχέδιο του το κάνει να μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα είδη ντουλαπιών, ραφιών και σύνθετων!

 

ρουστικ γραφειο επιτοιχιο ξυλινο επαναχρησιμοποιηουμενο

Ένα από τα μεγάλα προτερήματα ενός γραφείου στερεωμένου στον τοίχο είναι ότι το ύψος είναι ρυθμιζόμενο. Μπορείς να επιλέξεις ύψος για σκαμπώ, για καρέκλα με ροδάκια ή ακόμα και για να στέκεσαι σε όρθια θέση. Η διπλή χρήση ως κονσόλα είναι εκπληκτική για αυτό το επιτοίχιο γραφείο με rustic-βιομηχανικό ύφος απο επαναχρησιμοποιούμενο ξύλο.

 

μοντερνο γραφειο επιτοιχιο τοιχου

Μια πολύ πιο φουτουριστική και μινιμαλιστική εκδοχή του επιτοίχιου γραφείου. Λόγω του πανέμορφου και οργανικού σχεδιασμού του, δείχνει να ενσωματώνεται στον τοίχο – σχεδόν να είναι μέρος του!

 

AΝ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΩΡΟΥ Ή ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΟΥ!

 

μικρο γραφειο τοιχου αναδιπλουμενο πτυσσομενο

Λόγω του μικρού μεγέθους και του συμπαγούς σχεδίου του, αυτό το ανοιγόμενο γραφείο μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν οπουδήποτε υπάρχει λίγος χώρος στον τοίχο. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να σχεδιάσεις τη διάταξη του δωματίου γύρω από αυτό το γραφείο, αλλά απλώς να το αντιμετωπίσεις ως ένα… διακοσμητικό στοιχείο!

 

γραφειο τοιχου αναδιπλουμενο πτυσσομενο

Και μιλώντας για ευπροσάρμοστα και αποδοτικά σχέδια γραφείων, δες αυτό το απίστευτο πτυσσόμενο γραφείο που έχει καθρέφτη στο μπροστινό μέρος όταν είναι κλειστό. Όταν ανοίγει, αποκαλύπτει ένα μικρό αλλά πρακτικό γραφείο και επίσης μερικά ραφάκια για πράγματα όπως βιβλία, μολύβια και άλλα μικροαντικείμενα. Πρόκειται σίγουρα για ένα πτυσσόμενο γραφείο τοίχου που ελευθερώνει πολύτιμο χώρο απο το δωμάτιο σου!

 

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις όπου ένα επιτοίχιο και ταυτόχρονα πτυσσόμενο γραφείο μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη επιλογή, όχι μόνο όταν προσπαθείς να εξοικονομήσεις χώρο σε ένα μικρό διαμέρισμα, αλλά και όταν ψάχνεις για ένα πρακτικό σχέδιο, είτε πρόκειται για παιδιά ή ενήλικες.

πηγή: deco.gr