Προστάτεψε το παιδί σου από το ηλεκτρονικό έγκλημα

Ειρηνεύετε!
Μάιος 5, 2018
Η πρώτη υποθαλάσσια κατοικία στον κόσμο
Μάιος 5, 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η iDialogue ευχαριστεί πολύ τον κόσμο των Ιωαννίνων που αγκαλιάζει θερμά την πανελλαδική Δράση επιμορφωτικών σεμιναρίων «Προστάτεψε το παιδί σου από το ηλεκτρονικό έγκλημα» που έχει έναν και μόνο σκοπό: την προστασία των παιδιών από το διαδικτυακό έγκλημα μέσω της γνώσης.

Λόγω της πολύ μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου των Ιωαννίνων οι εγγραφές μέσω της ιστοσελίδας της Δράσης https://prostatepse.gr/register/ για το δωρεάν σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7/05 στο Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ.Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία), Ακτή Μιαούλη και Μετσόβου στις 18:30 έχουν προσωρινά κλείσει.

Επειδή γίνονται επικοινωνίες επιβεβαίωσης των συμμετοχών για το σεμινάριο ενημερώνουμε ότι αν υπάρξει δυνατότητα θα ανοίξουν και πάλι οι εγγραφές την Κυριακή το πρωί και ώρα 10:30.

Εναλλακτικά μπορείτε να καλείτε το Σάββατο 5/05 από τις 11:00 έως τη 13:30 και από τις 17:00 έως τις 20:00 στο 210 77 09 777 για να δηλώνετε συμμετοχή και να μπαίνετε στη λίστα αναμονής έτσι ώστε σε περίπτωση που υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου να σας ενημερώσουμε σχετικά.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 Η iDialogue, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, σας προσκαλεί στο ένατο σεμινάριο της πανελλαδικής δράσης επιμορφωτικών σεμιναρίων «Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα» που πραγματοποιείται στα Ιωάννινα, τη Δευτέρα 07/05 και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ.Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία), Ακτή Μιαούλη και Μετσόβου, με κεντρικό ομιλητή και επιστημονικό υπεύθυνο τον Αντιστράτηγο ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικό ερευνητή και αναλυτή ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρο του Cyber Security International Institute (CSI) κ. Μανώλη Σφακιανάκη.

Στη Δράση ως ομιλήτριες συμμετέχουν επίσης η Ψυχολόγος MSc – Ψυχοθεραπεύτρια και υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Βέρα Αθανασίου, η Ψυχολόγος – Εγκληματολόγος  κ. Μαρίσα Βουλγαράκη και η Κοινωνιολόγος – Εγκληματολόγος κ. Μαριάννα Τάσση .

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, οι γονείς, τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ελλοχεύει η χρήση του Διαδικτύου και για τους ασφαλείς τρόπους περιήγησης των μικρών μας φίλων σε αυτό. 

Μέγας Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία MYTILINEOS και Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία WIND Ελλάς.

Η Δράση πραγματοποιείται με την Υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στο σεμινάριο η εγγραφή σας ηλεκτρονικά στο https://prostatepse.gr/register/ ή τηλεφωνικά στο 210 7709777.

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά κάθε ηλικίας από 5 ετών και πάνω.

Παρακαλούνται όσοι έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους να βρίσκονται 18:15 στο χώρο.

Χορηγοί Επικοινωνίας στο σύνολο της Δράσης «Προστάτεψε το παιδί σου από το ηλεκτρονικό έγκλημα» είναι η Καθημερινή, το The Toc, το Jenny.gr και το palo.gr ενώ στα Ιωάννινα είναι ο Αχελώος, το Βήμα Τηλεόραση και το Βήμα Ιωάννινα 90,1.