Παρεμβάσεις σε Παιδικούς Σταθμούς

 Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Αφιερωμένες στην Ι.Μ.Κατερινούς
Σεπτέμβριος 6, 2018
Φυσική προστασία από τσιμπήματα κουνουπιών
Σεπτέμβριος 6, 2018

 

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες μόνωσης και καλλωπισμού στους παιδικούς σταθμούς Αγγελοκάστρου, Στράτου και στο Καινούργιο. Σε δύο παιδικούς σταθμούς,  τον 5ο και τον  6ο, έγινε επίστρωση πατώματος εσωτερικά αλλά και στον ημιυπαίθριο χώρο.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου οι υποδομές βελτιώνονται και αναβαθμίζονται: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί,  ενώ χιλιάδες παιδιά σε όλη την χώρα έμειναν εκτός σταθμών, στον Δήμο Αγρινίου καταφέραμε να αξιοποιήσουμε όλα τα μέσα προκειμένου να διευκολύνουμε τους γονείς. Κανένα παιδί δεν έμεινε εκτός παιδικού σταθμού στο Αγρίνιο και μάλιστα χωρίς να επιβαρυνθούν οι γονείς με οικονομική συμμετοχή. Και όχι μόνο  αυτό. Πέρυσι, για πρώτη φορά στο Αγρίνιο, λειτούργησαν  δύο  βρεφικά τμήματα. Φέτος, βοηθάμε ακόμη περισσότερο τις νέες οικογένειες με τη δημιουργία δύο ακόμη βρεφικών τμημάτων στον 5ο και 6ο Σταθμό.

Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στη δημιουργία  υποδομών που συμβάλλουν ουσιαστικά στην ποιότητα ζωής των δημοτών μας.  Καταφέραμε να ολοκληρώσουμε παρεμβάσεις που εκκρεμούσαν τα τελευταία 20 χρόνια στον χώρο της εκπαίδευσης  και να λειτουργήσουμε προς όφελος των γονέων  και των  παιδιών.  Η Δημοτική Αρχή δημιουργεί με προοπτική και ασφάλεια».