Ολοκληρώθηκε η Εκθεση Ζωγραφικής του Εικαστικού Τμήματος Του Πολ. Συλλόγου «Το Αιτωλικό»

Voucher κατάρτισης Κοινωφελούς Εργασίας σε όλους τους δήμους – Έναρξη τμημάτων κατάρτισης
Αύγουστος 22, 2017
«Να σταματήσει η διαπόμπευση»
Αύγουστος 23, 2017

Mε τις καλύτερες εντυπώσεις, με μεγάλη προσέλευση των συμπολιτών μας και όλης της περιοχής του Δήμου μας και με την ελπίδα για έναν αισιόδοξο ορίζοντα στον Πολιτισμό της πόλης μας, τελείωσε η Εικαστική Έκθεση του Εικαστικού Τμήματος Ενηλίκων του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου «Το Αιτωλικό».

Η έκθεση φέτος πραγματοποιήθηκε στον όμορφο χώρο της αυλής του κτιρίου του Πολ. Συλλόγου «Το Αιτωλικό», η οποία γέμισε με 145 έργα τέχνης δημιουργημένα από τα μέλη του Εικαστικού Τμήματος καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς υπό την καθοδήγηση του δάσκαλού τους κ. Μιχάλη Κότσαρη. Στην έκθεση επίσης υπήρχαν εκθέματα χειροτεχνίας με την τεχνική του ντεκουπάζ, καθώς και πλούσιος μπουφές με χειροποίητα γλυκίσματα τα οποία προσέφεραν τα μέλη του τμήματος στους επισκέπτες της έκθεσης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους μια ακόμη πολιτιστική δράση που διοργάνωσε ο Πολ. Σύλλογος. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Τμήματος που έδωσαν τον καλύτερο «πνευματικό» τους εαυτό, υπηρέτες της εθελοντικής προσφοράς και του ομαδικού πνεύματος, καθώς και στο δάσκαλό τους κ. Μ. Κότσαρη. Και του χρόνου με υγεία και με δημιουργική δύναμη στο έργο όλων!

Συμμετείχαν: Καλλιόπη Μπότα, Άντα Κοτσάλου, Μαρία Ακρίδα, Σπυριδούλα Καραμήτσου, Λεωνίδας Γριπιώτης, Μαρία Παπανίκου, Σοφία Βέλλιου, Έλη Κατερέλου, Αγγελική Νικολοπούλου, Αρετή Ταμπακοπούλου, Κική Κρέτση, Ιουλία Παναγιωτοπούλου, Άρτεμις Γεραφέντη, Αφροδίτη Μπαρμπετάκη,Άννα Δημοπούλου, Κων/να Καλύβα. (Φωτογρ. Μιχ. Κότσαρης)