Ναύπακτος: Έργα με προϋπολογισμό 700.000 ευρώ εκτελέστηκαν  ή δημοπρατήθηκαν το τελευταίο διάστημα στις κοινότητες του πρώην δήμου Ναυπάκτου

Στη διάθεση των αγροτών το Εδαφολογικό Εργαστήριο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
Οκτώβριος 19, 2018
ΙΑ’ Ιερατική Ημερίδα: «Η   Y π α κ ο ή στην Ε κ κ λ η σ ί α»
Οκτώβριος 19, 2018

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                              

 

                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώνονται αυτές τις ημέρες τα έργα προϋπολογισμού 300.000 ευρώ στις ΤΚ του πρώην δήμου Ναυπάκτου. Τα έργα ήταν επιλογή των προέδρων και των γενικών συνελεύσεων των κατοίκων των κοινοτήτων και υλοποιήθηκαν με την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Ναυπακτίας. Κάθε παρέμβαση, μικρή ή μεγάλη λύνει χρόνια προβλήματα στις τοπικές κοινότητες. Στις φωτογραφίες φαίνεται ένα μέρος από τις εργασίες που έγιναν στις Τ.Κ. Δάφνης, Βλαχομάνδρας, Πιτσινέικων, Αφροξυλιάς, Σκάλας, Λυγιά, Βομβοκούς, Μαμουλάδας, Παλαιοχωρακίου, Νεοκάστρου, Ξηροπηγάδου, Ριγανίου και Βελβίνας.

Ταυτόχρονα νέο έργο προϋπολογισμού 400.000 ευρώ έχει ήδη δημοπρατηθεί. Το έργο αφορά στις ίδιες κοινότητες του πρώην δήμου Ναυπάκτου και αφού έχει ήδη περάσει τον προσυμβατικό έλεγχο του Ελεγκτικού συνεδρίου, αναμένεται στον επόμενο μήνα να υπογραφεί η σύμβαση με τον εργολάβο και να ξεκινήσει η υλοποίησή του. Οι εκπτώσεις στα δύο αυτά έργα, είναι της τάξης του 60%. Το ποσό που εξοικονομείται από τις εκπτώσεις χρησιμοποιείται σε νέα έργα που προγραμματίζονται προς όφελος των τοπικών κοινοτήτων.