Μυστήριο με τον θάνατο της 44χρονης στην Τριχωνίδα

Αντίστροφη μέτρηση για το Πατρινό Καρναβάλι 2018
Ιανουάριος 8, 2018
Έρχεται το Ψηφιακό Μουσείο Ακρόπολης!
Ιανουάριος 8, 2018

– Τη δολοφόνησαν και προσπάθησαν να την κάψουν;

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, μητέρας τριών παιδιών, η οποία βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα στο αυτοκίνητό της, σε απόμερο σημείο, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.

Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί το Σάββατο, χωρίς καμία προειδοποίηση και οι έρευνες κατέληξαν με τον πιο τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και είχε εγκαύματα στο σώμα, κυρίως στα χέρια.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η γυναίκα να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας και μάλιστα, ο δράστης ή οι δράστες, να την σκότωσαν σε άλλο σημείο και να την μετέφεραν εκεί για να την κάψουν!

Πάντως, είναι πολύ νωρίς για τα οποιαδήποτε συμπεράσματα, ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν κανέναν σενάριο.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας και αναμένεται να ζητήσουν να γίνει άρση απορρήτου, για να μπορέσουν να εξετάσουν τις κλήσεις και τα μηνύματα. Ίσως έτσι, να οδηγηθούν σε κάποιο συμπέρασμα.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι σύντομα θα κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση, συγκεκριμένος άνθρωπος που το τελευταίο διάστημα είχε επαφές με την 44χρονη.

Σύμφωνα με το livenews, στην περιοχή βρέθηκε πριν από λίγο ένα μπιτόνι με πετρέλαιο.

Στο σημείο, ακόμη, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της καθώς και ο αδερφός της οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, και πριν λίγο κλήθηκαν να αναγνωρίσουν προσωπικά της αντικείμενα.

Πηγή: alfavita.gr