Μοσχάρι σε πίτα

Η σημασία της διατροφής στη μυϊκή ανάπτυξη
Οκτώβριος 2, 2013
Mετρήστε το μεταβολικό σας ρυθμό
Οκτώβριος 14, 2013

Έτοιμο μέσα σε 20 μόλις λεπτά!

Yλυκά:

  • 5 μοσχαρίσια λεπτά φιλέτα
  • 1 κουτ.ελαιόλαδο
  • 2 κουτ.γλ.ρίγανη
  • 2 κρεμμυδάκια στιφάδου σε φέτες
  • 1 μικρό μαρούλι χωρισμένο στα φύλλα του
  • 1 αβοκάντο σε φέτες
  • ½ μικρό αγγούρι σε λεπτές οριζόντιες λωρίδες
  • 8 μικρές τορτίγιες  ζεστές
  • 100 γρ.γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κουτ.γλ.μουστάρδα
  • Αλατοπίπερο

Εκτέλεση:

Αλείφετε τα φιλέτα του κρέατος με το λάδι και τα πασπαλίζετε με την ρίγανη και αλατοπίπερο.Ζεσταίνετε αντικολλητικό τηγάνι , ώσπου να «κάψει», ακουμπάτε μέσα τα φιλέτα και τα κρεμμυδάκια  και τηγανίζετε για 5 περίπου λεπτά, γυρίζοντας τα μία φορά, ώσπου να ψηθούν τα φιλέτα και να μαλακώσουν ελαφρά τα κρεμμυδάκια. Στη συνέχεια, ακουμπάτε  σε κάθε ζεστή τορτίγια μερικά φύλλα μαρουλιού, φέτες αβοκάντο και λωρίδες αγγουριού. Κόβετε σε λεπτές φέτες τα φιλέτα και τα μοιράζετε στις τορτίγιες μαζί με τα κρεμμυδάκια. Ανακατεύετε το γιαούρτι με τη μουστάρδα και λίγο αλάτι και ρίχνετε  επάνω  στο κρέας. Διπλώνετε τις  τορτίγιες  στη μέση και τις σερβίρετε αμέσως. Καλή σας όρεξη !