Μαγειρική:Σπιτικά Τυροπιτάκια

Η ενεργειακή απόδοση των μέσων θέρμανσης
Νοέμβριος 14, 2013
«Φθινόπωρο»…Παρέα με εικόνες και ποίηση !
Νοέμβριος 16, 2013

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για υπέροχα τυροπιτάκια.

imagesΥλικά για την ζύμη φύλλου
1 βιτάμ τετράγωνο
1 κεσεδάκι γιαούρτι (στραγγιστό)
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 φαρίνα (όσο παίρνει στο ζύμωμα)
Υλικά για την γέμιση
Τυρί φέτα
Ανθότυρο
Αυγά

Εκτέλεση
Ζυμώνω τα υλικά και στη συνέχεια ανοίγω φυλλαράκια στα οποία εμπλουτίζω με γέμιση από ανθότυρο – τυρί φέτα – και αυγά, τα οποία και κλείνουμε σε σχήμα τριγωνικό.
Ψήνουμε τα τυροπιτάκια έως ότου ροδίσουν, στους 180 C βαθμούς, για 20’ – 30’ λεπτά.

Της Γεωργίας Σπυροπούλου