Λίβερπουλ: Παρέλαση θριάμβου μέσα σε κόκκινη λαοθάλασσα

Eπανεκλογή Παπαναστασίου στη δημαρχία Αγρινίου
Ιούνιος 2, 2019
Ενας Σκύλος Μέσα Στο Σπίτι Κάνει Καλό Στην Καρδιά
Ιούνιος 3, 2019

Κούπα και επιβράβευση!

Η Λίβερπουλανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης το βράδυ του Σαββάτου επικρατώντας 2-0 της Τότεναμ και κατακτώντας το έκτο Champions League της ιστορίας της και το απόγευμα της Κυριακής ήρθε η ώρα να επιστρέψει σπίτι και να πέσει στις αγκαλιές των πιστών της.

Inline Image

Και τι αγκαλιές… Εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί των «κόκκινων» (σύμφωνα με την τοπική αστυνομία ήταν γύρω στους 750.000) βγήκαν στους δρόμους της πόλης και επεφύλαξαν μία μεγαλειώδη υποδοχή στους θριαμβευτές του «Γουάντα Μετροπολιτάνο» που επιβιβάστηκαν σε δύο διώροφα ανοιχτά λεωφορεία και έκαναν παρέλαση με το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά ανά χείρας.

Inline Image
Inline Image

Όλοι τους φορούσαν φανέλες με το Νο 6 πλάτη που υποδήλωνε τον αριθμό των τροπαίων Champions League που έχει πλέον ο σύλλογος («Πρωταθλητές Ευρώπης»έγραφαν επίσης), με τους παίκτες και τον Γιούργκεν Κλοπ να διασχίζουν για ώρες την πόλη και να γιορτάζουν μαζί με τον κόσμο, με τραγούδια και συνθήματα!

Inline Image
Inline Image

Ο ουρανός είχε γίνει κατακόκκινος από τα καπνογόνα που άναψαν ενώ στην προσπάθειά τους να έχουν καλή θέα για να δουν τους ήρωές τους, κάποιοι ανέβηκαν πάνω σε φωτινούς σηματοδότητες, άλλοι πάνω σε στάσεις λεωφορείων ενώ πολλοί περισσότεροι σε στέγες σπιτιών!

Inline Image
Inline Image

Το πάρτι της Λίβερπουλ κράτησε αρκετές ώρες, με τους οπαδούς και τους παίκτες να ονειρεύονται σίγουρα την επανάληψη αυτού του σκηνικού σε 12 μήνες από τώρα, με τον τελικό του 2020 να είναι προγραμματισμένος να γίνει στην Κωνσταντινούπολη.