Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την πομπή των Θεοφανείων στο Αγρίνιο από τον νέο Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου έως τον παλαιό Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου

ΠΑΕ Παναιτωλικός VS ΠΑΕ AEK
Ιανουάριος 5, 2018
Ιόνια Οδός: Αυξήσεις σε τιμές διοδίων και σε λειτουργία ο πλευρικός σταθμός Γαβρολίμνης
Ιανουάριος 6, 2018

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων, την τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και τον Αγιασμό των Υδάτων το πρωί του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου στο Αγρίνιο, αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Δημήτρης Παπαευθυμίου.

Ειδικότερα η απόφαση περιλαμβάνει:
Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων την 6/1/2018, ημέρα της εβδομάδος Σάββατο από ώρες 07.00΄ έως 13.00΄ επί της εντάυθα δημοτικής οδού Αγίου Χριστοφόρου (από τον νέο Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου έως τον παλαιό Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου) και την σταδιακή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε όλο το μήκος της ως άνω διαδρομής προκειμένου διεξαχθεί με ασφάλεια η πομπή για την τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και τον Αγιασμό των Υδάτων.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Eπικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της απόφασης το Σάββατο 06/01/2018 και ώρα 7.00 το πρωί.

Οι παραβάτες της διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.