Ξανθιώτικο καρναβάλι 2015

Λιπαρά…
Φεβρουάριος 20, 2015
Last minute αποδράσεις για την Καθαρά Δευτέρα
Φεβρουάριος 23, 2015

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το Aria Free Press

 

image

image

image

image

image

image

image [starlist][/starlist]

imageimage

image

imageimage

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Με κέφι, πολύ κόσμο και επιτυχία ολοκληρώθηκε το 50ο Ξανθιώτικο Καρναβάλι
22 Φεβρουαρίου 2015

Με αρκετό κέφι, μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η Μεγάλη Παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού. Η 50η επετειακή διοργάνωση των ΘΛΕ κορυφώθηκε με την Μεγάλη Παρέλαση, στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες καρναβαλιστές αλλά και αρκετές χιλιάδες θεατών. Η παρέλαση διεξήχθη κάτω από καλό καιρό, γενικά ενώ μόνο μετά το τέλος της, υπήρξε βροχή, η οποία δεν ήταν ικανή να χαλάσει το γλέντι πάντως.

image

Βασίλισσα του Καρναβαλιού ήταν το μοντέλο Άξια Ανδρεαδάκη, η οποία εμφανίστηκε στο άρμα της ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Χ. Δημαρχόπουλος εμφανίστηκε με ημίψηλο καπέλο, στο κλίμα των ημερών. Την παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού άνοιξε το πλήρωμα του Συλλόγου TheSalsoniki από τη Θεσσαλονίκη, στο οποίος συμμετείχαν χορευτές από τη συμπρωτεύουσα αλλά και τη ΦΕΞ.

Η ροή της παρέλασης ήταν η συνηθισμένη, τα πληρώματα είχαν σχεδόν απόλυτη πληρότητα, ο ήχος έφτανε σε όλα τα σημεία της διαδρομής με καλή ποιότητα και χωρίς κάποιο “νεκρά” σημεία, για τα οποία παραπονέθηκαν το προηγούμενα χρόνια αρκετά πληρώματα, αφού οι υπεύθυνοι της εταιρίες Νουάρδος είχαν φροντίσει τις προηγούμενες μέρες να πυκνώσουν τις στήλες με τα ηχεία κατά μήκος της διαδρομής.

2015-02-22 16.25.07 Χιλιάδες νέοι και επισκέπτες συνέχισαν μετά στο γήπεδο του ΑΟΞ, όπου υπό τους ήχους του dj στήθηκε ένα νέο μεγάλο πάρτι. Οι καρναβαλιστές συνέχισαν στα διάφορα καφέ και μπάρ της πόλης ασταμάτητα.Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με το κάψιμο του Τζάρου στον Κόσυνθο και σόου πυροτεχνημάτων.

Την Κυριακή, τελευταία μέρα των ΘΛΕ, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος ανέφερε στις δηλώσεις του ότι ήταν μια επιτυχημένη διοργάνωση για την οποία ευχαρίστησε το προσωπικό του Κέντρου Πολιτισμού, τους εθελοντές που συμβάλλουν στην επιτυχία αλλά, κυρίως, τους πολίτες που δίνουν με τη συμμετοχή τους, την ώθηση που χρειάζεται ο θεσμός του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού.

 

 

 

 

image imageimage imageimage image image image image