Κριθαρότο …

Δροσερό Γιαουρτίνι
Ιούνιος 2, 2014
Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥ
Ιούνιος 5, 2014
...του Chef Φώτη Πάστρα
Υλικά
  • Βούτυρο φρέσκο
  • μανιτάρια φρέσκα
  • αλάτι πιπέρι
  • κονιάκ
  • κριθαράκι ημίχονδρο
  • κρέμα γάλακτος
  • κρέμα τυρί
  • προσούτο
  • λάδι μέντας

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι με 1 κουταλιά του γλυκού σωτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να φύγει η υγρασία που έχουν, σβήνουμε με κονιάκ και προσθέτουμε 1/5 κούπα φλυτζάνι κριθαράκι μέτριο.Στη συνέχεια σκεπάζουμε με νερό αφήνουμε για 8 λεπτά να πάρει βράση και στο τέλος προσθέτουμε κρέμα, μοιράζουμε στα πιάτα και προσθέτουμε κοφτές κουταλιές τυρί κρέμα και ροδέλες προσούτο και για το τέλος λάδι μέντας…!!!

Καλή σας όρεξη!!