ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ : Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για υγειονομικό υλικό, στερεά τρόφιμα, μάσκες και γάντια μιας χρήσης και εμφιαλωμένα νερά

Η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα μεταφέρεται για Δευτέρα 30 Ιουλίου
Ιούλιος 25, 2018
Τα 10 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρετε για το μισθό σας
Ιούλιος 25, 2018

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο ΕΡΜΗΣ

ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΗΣ  1911

ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου καλεί τα μέλη του αλλά και το σύνολο των συναδέλφων εμπόρων της πόλης να συνδράμουν άμεσα και με κάθε πρόσφορο τρόπο στην συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού για τους συνανθρώπους μας που πλήττονται και δοκιμάζονται βίαια από την τραγωδία που προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για υγειονομικό υλικό, στερεά τρόφιμα, μάσκες και γάντια μιας χρήσης και εμφιαλωμένα νερά.

 

* Σημείο συγκέντρωσης των προσφορών έχει οριστεί από τον Δήμο Αγρινίου το Κοινωνικό Παντοπωλείο, Βλαχοπούλου 13, από τις 8:00 π.μ. ως 14:00 μ.μ.

 

** Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου σηματοδοτώντας την έναρξη της προσπάθειας από την πλευρά των συναδέλφων εμπόρων της πόλης θα αποστείλει συμβολικά το πρωί της Τετάρτης μια μπαλέτα εμφιαλωμένα νερά.

 

***Σήμερα προέχει η αλληλεγγύη και η στήριξη στους συνανθρώπους μας που βιώνουν τα  αποτελέσματα της ανείπωτης τραγωδίας.

Πολύ σύντομα θα μιλήσουμε (οφείλουμε να το κάνουμε ) για τα πως και τα γιατί…..που οδήγησαν στον όλεθρο και την καταστροφή.

 

                                                                                                      ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

 

     

http://ermaikistili.blogspot.com