ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Αύγουστος 11, 2017
Θεατρική παράσταση «Κι αν παρήλθον οι χρόνοι…»
Αύγουστος 11, 2017

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.
Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Χώρα Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στη Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21, 41 και 44 ετών και ένας 27χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Χώρα Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το πρωί και το βράδυ, στη Βόνιτσα και στην Κατούνα, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Βόνιτσας και Κατούνας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25, 33 και 37 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Επιπλέον, ο 25χρονος για να αποφύγει τη σύλληψη, επέδειξε κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαβατήριο Αλβανικών Αρχών με διαφορετικά στοιχεία κατόχου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ  
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή και παράνομη διαμονή στη Χώρα Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Νεοχώρι, Μεσολογγίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε,  ένας ξύλινος σουγιάς, ενώ διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη Χώρα.