Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

Κάλεσμα Μελών για συμμετοχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας
Οκτώβριος 11, 2017
Ποδηλατοβόλτα ενάντια στη βία κατά των γυναικών.
Οκτώβριος 11, 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στην Κάτω Αχαΐα  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας,  δύο αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 31 και 35 ετών, υπήκοοι Μπανγκλαντές και Αλβανίας αντίστοιχα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Αρετής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 28χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια σιδερογροθιά.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στην Αμαλιάδα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας,  δύο αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 35 και 23 ετών, υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σε συνεργασία με υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας από 27 μέχρι και 65 ετών, διότι διαπιστώθηκε ότι είχαν συνδέσει παράνομα τις οικίες τους, στο δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

Σύλληψη πέντε ημεδαπών για παράβαση νόμου περί όπλων, δόλια αποδοχή παροχών, παράβαση του νόμου για ναρκωτικά, απειλές, εξύβριση

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγρινίου τρείς ημεδαποί άνδρες ηλικίας 51, 47 και 33 ετών, διότι σύμφωνα με καταγγελία 53χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, ο 51χρονος και ο 47χρονος μετέβησαν στο πρατήριο του, όπου εφοδίασαν τέσσερα ιδιωτικής χρήσης φορτηγά, με πετρέλαιο, συνολικής αξίας (1.500) ευρώ, χωρίς να του καταβάλλουν το αντίτιμο.
Επιπλέον, ο 51χρονος απείλησε με πιστόλι τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου, ενώ παρέδωσε στον 33χρονο που βρίσκονταν στο σημείο ένα χαρτονόμισμα με υπολείμματα κρυσταλλικής λευκής σκόνης, το οποίο κατασχέθηκε και θα αποσταλεί για εργαστηριακό έλεγχο.

Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 51χρονου δράστη και κατέσχεσαν ένα πιστόλι (REPLICA) .

Μετά τη σύλληψή τους, ο 51χρονος και ο 47χρονος υπέβαλλαν μήνυση σε βάρος του πρατηριούχου και του υιού του για απειλές, εξύβριση, απλές σωματικές βλάβες και κλοπή καυσίμου  από τα οχήματα τους.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες στο Αγρίνιο και στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχία και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τρεις αλλοδαποί άνδρες υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 20 έως 33 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έντεκα μηνών για κλοπή.

Σύλληψη εννέα ημεδαπών για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

Συνελήφθησαν, χθες στο Αγρίνιο, στο Μοναστηράκι και στην Κατούνα, από αστυνομικούς μικτών συνεργείων ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Ακαρνανίας, εννέα ημεδαποί ηλικίας από 33 έως 80 ετών, διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.