Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

«Χρυσός» ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος στο Πανευρωπαϊκό Άρσης Βαρών
Οκτώβριος 1, 2017
«Ναι» υπό προϋποθέσεις στην τοποθέτηση καμερών σε εισόδους πολυκατοικιών
Οκτώβριος 2, 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στα Σαγαίικα Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ηρωίνη συνολικού βάρους (2,8) γραμμαρίων και τέσσερα φαρμακευτικά – ναρκωτικά δισκία, για τα οποία στερείται σχετικής ιατρικής συνταγής.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Εντοπισμός δενδρυλλίων κάνναβης
Εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν χθες το πρωί στη Φραγκόσκαλα Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Αγρινίου,  τρία δενδρύλλια κάνναβης.
Ενεργούνται έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου για τον εντοπισμό του καλλιεργητή.

Σύλληψη ημεδαπού  για  παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Αγρινίου, ένας 41χρονος ημεδαπός,  διότι σε έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγητικό όπλο, ιδιοκτησίας 34χρονου ημεδαπού με ληγμένη άδεια κατοχής και δυο νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένο λαθραίο καπνό συνολικού βάρους (570) γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους δύο κιλών και (900) γραμμαρίων.