Ενημερωτική εκδήλωση για τη Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων και Ελευθέρων Επαγγελματιών

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων
Απρίλιος 18, 2018
Ο Ναός και Τάφος του Αγίου Γεωργίου στην Λύδδα
Απρίλιος 22, 2018

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 27 Απριλίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στο Παράρτημα Μεσολογγίου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Πλατεία Μπότσαρη – 2ος όροφος – Ι.Π. Μεσολογγίου), με θέμα τη Ρύθμιση των Χρεών τόσο των Επιχειρήσεων όσο και των Ελευθέρων Επαγγελματιών.

 

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση. Ο κ. Κουρμούσης, θα παρουσιάσει το νομοθετικό πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης των οφειλών τόσο των επιχειρήσεων όσο και των ελευθέρων επαγγελματιών. Αναλυτικότερα, βασικοί στόχοι της ομιλίας του είναι η παρουσίαση του θεσμικού πλαισίου για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών (κόκκινα δάνεια, οφειλές προς το δημόσιο κ.α.) καθώς και η συζήτηση πάνω σε ζητήματα και προβληματισμούς που θα θέσουν οι ενδιαφερόμενοι.

 

Ο Σύλλογος μας στηρίζει και ενισχύει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, ενώ παράλληλα στέκεται αρωγός στις προσπάθειες του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας καθώς και σε όλα τα Μέλη του, ιδιαίτερα στην εποχή μας όπου οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις  πλήττονται από τις οικονομικές συγκυρίες και πασχίζουν να παραμείνουν σε λειτουργία.