Εκδηλώσεις προς τιμήν του προστάτη της ΕΛ.ΑΣ Αγίου Αρτεμίου

Έναρξη της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως στο Αγρίνιο
Οκτώβριος 18, 2018
Σε εξέλιξη τα έργα στην Κλεισούρα – Την Παρασκευή παραδίδονται στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα
Οκτώβριος 18, 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ – ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

Δελτίο τύπου

    Στις 19 Οκτωβρίου παραμονή της εορτής του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας,  Αγίου Αρτεμίου, η τοπική μας διοίκηση  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Αγρινίου, την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου και το Γ.Ν. Αγρινίου συνδιοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο μέγαρο Αγρινίου από ώρα 08:00 έως 14:30 μμ.

 

   Καλούμε, όλους τους συναδέλφους αλλά και τους συμπολίτες μας που μπορούν, να αφιερώσουν λίγο απ’τον χρόνο τους ώστε να δώσουν μια φιάλη αίμα. Δίνοντας αίμα πρώτον βοηθάμε έμπρακτα συναδέλφους  και συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και δεύτερον δεν ψάχνουμε να βρούμε, αν τυχόν χρειαστούμε εμείς οι ίδιοι ή κάποιος δικός μας.

 

Επίσης στις 19 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου στον αύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Αγρινίου θα τελεστεί εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας .

Στις 20 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής θα τελεστεί δοξολογία προς τιμή του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Αγίου Αρτεμίου από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.

 

Σας καλούμε  να συμμετέχετε στις παραπάνω εκδηλώσεις τιμώντας τον προστάτη μας, Άγιο Αρτέμιο, αλλά και την Τοπική μας Διοίκηση.

Η συμμετοχή σας μας δίνει δύναμη να εργαζόμαστε με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση προσφέροντας στον συνάδελφο και την κοινωνία.  

Σας θέλουμε όλους κοντά μας, ώστε να μοιραζόμαστε τη χαρά της κοινής προσπάθειας για την ανάδειξη του κοινωνικού ρόλου της Αστυνομίας.

                                           

            

                                                            Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                            Ο Πρόεδρος                                       Η Γραμματέας

 

                       Νικόλαος Κώστας                                         Δήμητρα Γκούβα