Ειδική Εκλογική Αποζημίωση: Άνοιξε η εφαρμογή και για τη δεύτερη Κυριακή

Εκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ
Ιούνιος 19, 2019
Σύνοδος Κορυφής: Ηχηρή απάντηση των «28» στην Τουρκία -Στοχευμένες κυρώσεις
Ιούνιος 20, 2019

Ενεργοποιήθηκε η επιλογή και σταδιακά όλες οι εκλογικές περιφέρειες θα γίνουν διαθέσιμες

Ενεργοποιήθηκε η επιλογή καταχώρησης στοιχείων για τις «Επαναληπτικές Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 2ας Ιουνίου 2019» και σταδιακά όλες οι εκλογικές περιφέρειες θα γίνουν διαθέσιμες.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Οι ΕΚΤΟΣ έδρας Δικαστικοί Αντιπρόσωποι, θα πρέπει και αυτοί, να καταχωρήσουν τα στοιχεία για τους Γραμματείς/Διερμηνείς που χρησιμοποίησαν και για τις δύο εκλογικές διαδικασίες.

Πρόσβαση στην Υπηρεσία

Η καταχώρηση των Γραμματέων της εφορευτικής επιτροπής και Διερμηνέων της τουρκικής γλώσσας από Τακτικούς Αντιπροσώπους της Δικαστικής Αρχής (εντός και εκτός Νομού),θα γίνει ηλεκτρονικά με τη χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής καταχώρησης.

Η ηλεκτρονική αίτηση πληρωμής της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης θα υποβληθεί από όλους τους δικαιούχους μέσω της εφαρμογή πληρωμής:

Η χρήση της εφαρμογής καταχώρησης και της εφαρμογής πληρωμής θα γίνεται μόνο από πιστοποιημένους χρήστες του TAXISnet.

Ενέργειες Δικαστικών Αντιπροσώπων:

  • Όλοι οι Τακτικοί Δικαστικοί Αντιπρόσωποι (εντός και εκτός Νομού) θα πρέπει να εισέλθουν στην εφαρμογή καταχώρησης, προκειμένου να δηλώσουν και να οριστικοποιήσουν τα στοιχεία των Γραμματέων της εφορευτικής επιτροπής και των διερμηνέων της Τουρκικής γλώσσας (ΑΦΜ, ΕΠΩΝΥΜΟ βάσει των φορολογικών στοιχείων τους).
  • Οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι (εντός Νομού) θα πρέπει να εισέλθουν στην εφαρμογή πληρωμής για δήλωση του IΒAN τους, με την προϋπόθεση ότι έχουν ολοκληρώσει το προηγούμενο βήμα.

Ενέργειες Γραμματέων Εφορευτικής επιτροπής και Διερμηνέων Τουρκικής γλώσσας:

Θα πρέπει να εισέλθουν στην εφαρμογή πληρωμής με την προϋπόθεση ότι ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος έχει ήδη συμπληρώσει και οριστικοποιήσει τα στοιχεία τους στην εφαρμογή καταχώρησης.

Για διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 213 13 33 033 ή υποβάλετε το αίτημα σας γραπτώς εδώ με χρήση κωδικών taxisnet.