Διήμερων εκδηλώσεων στο νησάκι της Κλείσοβας

Δύο ορφανά αρκουδάκια από το Μαυροβούνιο «υιοθέτησε» ο «Αρκτούρος» με στόχο την επανένταξή τους ύστερα από λίγους μήνες, στο φυσικό τους περιβάλλον
Ιούνιος 9, 2017
STAND 4 MAGAZINE!
Ιούνιος 12, 2017

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ – ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

«Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας»

ΔελτίοΤύπου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Σύλλογος «Οι φίλοι της Λιμνοθάλασσας» στο ιστορικό νησί της Κλείσοβας, υπό την αιγίδα του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Την Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017 τελέστηκε Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας, λειτουργούντος του εφημέριου του Αγίου Σπυρίδωνα π. Κωνσταντίνου Δημητρίου.

Την Τρίτη το απόγευμα, τελέστηκε ο καθιερωμένος Εσπερινός και στη συνέχεια Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο των πεσόντων. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους των Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και Συλλόγων και Φορέων της πόλης μας.

Η παρέα αρματωμένων του καπετάνιου Βασίλη Τσαρούχη έδωσε και το απαραίτητο Αη Συμιώτικο χρώμα στο κλείσιμο των εκδηλώσεων.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε και τις δύο μέρες τις εκδηλώσεις και είχε την ευκαιρία να γευθεί γλυκίσματα και άλλα εδέσματα που παρασκευάστηκαν από μέλη του Συλλόγου μας, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τις τοπικές επιχειρήσεις για τις προσφορές τους.

 

Επίσης, να ευχαριστήσουμε την οικογένεια Μαντζουράτου και όλους τους ανθρώπους του ιβαριού της Κλείσοβας για την μεταφορά των επισκεπτών.

Ξεχωριστά, να ευχαριστήσουμε το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και τον Αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Καρβέλη για την συμβολή του στην επιτυχία των εκδηλώσεων και για την άψογη συνεργασία αφού ανταποκρίθηκε θετικά σε ότι του ζητήσαμε.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις και στηρίζουν με κάθε τρόπο το σύλλογό μας.

Κλείνοντας, να σημειώσουμε ότι με λύπη διαπιστώνουμε για μια ακόμη φορά την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται το κτίσμα της Αγίας Τριάδας όσο και ο περιβάλλοντας χώρος ειδικά στην περίμετρο του νησιού.

Είναι σίγουρο ότι απαιτείται άμεση επέμβαση.

Όμως, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει η θέληση από φορείς αλλά και απλούς πολίτες να συμβάλλουν στις προσπάθειες του Συλλόγου για οριστική και συνολική λύση και ήδη κάναμε τις πρώτες συζητήσεις στην κατεύθυνση αυτή.

Ελπίζουμε ότι σύντομα, ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι, θα έχουμε θετικές εξελίξεις.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, να ξαναβρεθούμε του χρόνου να γιορτάσουμε!

Πάλι καλές αντάμωσες!

AgiaTriadaMME01 AgiaTriadaMME02 AgiaTriadaMME03 AgiaTriadaMME04 AgiaTriadaMME05 AgiaTriadaMME06 AgiaTriadaMME07 AgiaTriadaMME10 AgiaTriadaMME11 AgiaTriadaMME12 AgiaTriadaMME13 AgiaTriadaMME14 AgiaTriadaMME15 AgiaTriadaMME16 AgiaTriadaMME17 AgiaTriadaMME18 AgiaTriadaMME20 AgiaTriadaMME21 AgiaTriadaMME22 AgiaTriadaMME30