Διαστημικό ξενοδοχείο πολυτελείας με την μέθοδο crowdfunding

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια
Δεκέμβριος 10, 2018
ΟΑΕΔ:Νωρίτερα το Δώρο Χριστουγέννων στους δικαιούχους
Δεκέμβριος 11, 2018

Η διαστημική τουριστική εταιρεία Orion Span ανακοίνωσε εκστρατεία crowdfunding για το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο πολυτελείας στον σταθμό Aurora, που θα δέχεται επισκέπτες από το 2022.

Για όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση του πρώτου διαστημικού ξενοδοχείου στον κόσμο και να αποτελέσουν μέρος της ιστορίας του διαστημικού τουρισμού, αυτή είναι η ευκαιρία.

Η εκστρατεία είναι ήδη live στην SeedInvest (www.seedinvest.com/orion.span/seed), μια πλατφόρμα crowdfunding η οποία έχει χρηματοδοτήσει περισσότερες από 220 εταιρείες υψηλής τεχνολογίας σε ολόκληρη την αγορά τεχνολογίας και καταναλωτικών προϊόντων.

Ξεκινώντας από το αστρονομικό ποσό των 9,5 εκατ. δολαρίων ανά άτομο, τα ταξίδια 12 ημερών του Orion Span στο σταθμό-πολυτελές ξενοδοχείο Aurora αναμένεται να ξεκινήσουν το 2022.

Οι ταξιδιώτες θα εκτοξευθούν 200 μίλια πάνω από την επιφάνεια της Γης σε Low Earth Orbit (LEO), όπου θα μπορούν να βιώσουν μηδενική βαρύτητα, να κοιτάξουν το βόρειο και νότιο πόλο, να συμμετάσχουν σε πειράματα έρευνας όπως η καλλιέργεια τροφής , να απολαύσουν μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας στο holodeck και να ενημερώσουν τη ροή τους Instagram μέσω ασύρματης πρόσβασης υψηλής ταχύτητας.

Για κάθε ταξιδιώτη απαιτείται προκαταβολή 80.000 δολαρίων και μπορεί να γίνει με παραδοσιακές μεθόδους πληρωμής καθώς και με κρυπτογράφηση.

Εκτός από την πολυτελή διαμονή στο σταθμό Aurora, η Orion Span σχεδιάζει επίσης να προσφέρει ευκαιρίες για διαστημική έρευνα και υπηρεσίες αστροναυτών.
Με τη γενική αποστολή της οικοδόμησης και διατήρησης των ανθρωπίνων κοινοτήτων στο διάστημα, η Orion Span θα κλιμακώνει δυναμικά τη ζήτηση, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ανάπτυξή της.