Αγώνες Δρόμου 5 10 χλμ

Διήμερο πρόγραμμα του 2ου Spoudase Festival, με όλα τα δωρεάν σεμινάρια-workshops και ομιλίες
Μάιος 16, 2018
Διεθνής Ημέρα Μουσείων – Παρασκευή 18 Μαΐου 2018
Μάιος 16, 2018

Νεοχώρι

Αγώνας Δρόμου 5χλμ

Βασικές Πληροφορίες

Ώρα Εκκίνησης 19:10


Περιγραφή της διαδρομής:

Εκκίνηση: Πλατεία Ηρώων (Μικρή Πλατεία Νεοχωρίου)

Περιγραφή της διαδρομής: Η διαδρομή του αγώνα Δρόμου των 5 χλμ. αφού ξεκινήσει απο την πλατεία ηρώων θα διανύσει την οδό Μίνου Ζώτου και θα κατευθυνθεί προς την μεγάλη γέφυρα του Αχελώου στην τοποθεσία «ΣΑΛΕ». Στην συνέχεια οι αθλητές θα κατευθυνθούν προς την κεντρική Πλατεία της Κατοχής και αφού κάνουν τον κύκλο της θα επαναλάβουν την ίδια διαδρομή για να τερματίσουν στην Πλατεία Ηρώων.

Δυναμικό Περπάτημα 3 χλμ

Δυναμικό Περπάτημα 6 χλμ

  • Βασικές Πληροφορίες

Ώρα Εκκίνησης  19.15


Περιγραφή της διαδρομής:

Εκκίνηση:Πλατεία Ηρώων (Μικρή Πλατεία Νεοχωρίου)

Η διαδρομή του Δυναμικού Περπατήματος των 6 χλμ. ξεκινά απο την Πλατεία Ηρώων (Μικρή Πλατεία Νεοχωρίου), θα διανύσει την οδό Μίνου Ζώτου και στην τοποθεσία «Βατραχάκια» οι περιπατητες θα στρίψουν δεξιά και παράλληλα του ποταμού Αχελώου μέχρι το γήπεδο του Ομήρου Νεοχωρίου. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούν προς το βυζαντινό μνημείο – Εκκλησία του «Αγίου Ιωάννη Ριγανά». Εκεί θα στρίψουν και θα ακολουθήσουν  την ίδια διαδρομή για να τερματίσουν τελικά στην Πλατεία Ηρώων.

 

Αγώνας Δρόμου10 χλμ

  • Βασικές Πληροφορίες

Ώρα Εκκίνησης 19:05


Περιγραφή της διαδρομής:

Εκκίνηση: Πλατεια Ηρώων (Μικρή Πλατεία Νεοχωρίου)

Περιγραφή της διαδρομής: Η διαδρομή του αγώνα Δρόμου των 10 χλμ. αφού ξεκινήσει απο την πλατεία ηρώων θα διανύσει την οδό Μίνου Ζώτου και στην τοποθεσία «Βατραχάκια» οι αθλητές θα στρίψουν δεξιά και θα τρέξουν παράλληλα του ποταμού Αχελώου μέχρι το γήπεδο του Ομήρου Νεοχωρίου. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούν προς το βυζαντινό μνημείο – Εκκλησία του «Αγίου Ιωάννη Ριγανά» και θα περάσουν πάνω από την γέφυρα Αχελώου για να κατευθυνθούν προς το χωριό Κατοχή. Η διαδρομή θα περάσει απο το γήπεδο της Κατοχής και θα βρεθεί για μία ακόμη φορά μπροστά στο ποτάμι του Αχελώου. Οι αθλητές θα πορευθούν παράλληλα του ποταμού, θα περάσουν απο την κεντρική πλατεία του χωριού και θα συνεχίσουν προς την μεγάλη γέφυρα του Αχελώου που ενώνει Κατοχή και Νεοχώρι. Η διαδρομή θα συνεχιστεί κατα μήκος του ποταμού προκειμένου να φτάσουν και να στρίψουν στην περιμετρική οδό Νεοχωρίου. Ακολούθως θα στρίψουν δεξιά προς το πρώτο δημοτικό σχολείο Νεοχωρίου και ακολουθώντας την οδό Καρατζογιάννη θα τερματίσουν στην πλατεία Ηρώων.