Αυτό το σπίτι χτίζεται σε 6 ώρες και κοστίζει 27.000 ευρώ

Στη «γειτονιά των Αγγέλων» από χθες ο φίλος και συνάδελφος Νίκος Φούντας
Νοέμβριος 26, 2017
Ανοιχτό Παγκόσμιο πρωτάθλημα G1 στο Ισραήλ
Νοέμβριος 27, 2017

Ο Ιταλός Ρενάτο Βιντάλ δημιούργησε μια τέλεια εναλλακτική σε σχέση με την παραδοσιακή μορφή στέγασης. Το σπίτι M.A.Di. είναι ένα αναδιπλούμενο σπίτι που κοστίζει μόλις 27.000 ευρώ και 3 άνθρωποι μπορούν να το συναρμολογήσουν σε μια επίπεδη επιφάνεια μέσα σε μόλις 6 ώρες. Το κτίριο είναι πιστοποιημένο ως σεισμικά ασφαλές και δημιουργήθηκε από υλικά υψηλής ποιότητας. Βγαίνει στα μεγέθη των 27 και 84 τετραγωνικών μέτρων.

Περιλαμβάνει μπάνιο και εγκαταστάσεις υγιεινής, συνδέσεις κουζίνας, κλιμακοστάσιο και τεχνικές εγκαταστάσεις. Επιπλέον, μπορείτε να εγκαταστήσετε ηλιακό θερμοσίφωνα και φωτισμό LED. «Δημιουργεί ένα ζεστό και ασφαλές μέρος που μπορεί να προσαρμοστεί τελείως στις ανάγκες σας», αναφέρει η ιστοσελίδα. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 60 μέρες μετά την τελική έγκριση των σχεδίων. Το M.A.Di. μπορεί να μοιάζει με ένα συνηθισμένο σπίτι, αλλά εκτός από το εξωτερικό του όλα τα υπόλοιπα απέχουν πολύ από την έννοια του συνηθισμένου.

Πρόκειται για ένα αναδιπλούμενο σπίτι που κοστίζει μόλις 27.000 ευρώ και 3 άνθρωποι χρειάζονται μόνο 6 ώρες για να το συναρμολογήσουν.

Έτσι μοιάζει η κατασκευή ολοκληρωμένη.

Το εσωτερικού του σπιτιού έχει ένα μοντέρνο στυλ.

Υπάρχουν 2 μεγέθη των 27 και 84 τετραγωνικών μέτρων.

 

[madihome.com]

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/afto-spiti-chtizete-se-6-ores-ke-kostizi-molis-27-000-evro/]