2ο Climbing Festival στο αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας – Καμπλάφκα Αιτ/νίας» (Βίντεο και φωτογραφίες)

«Εξοικονομώ κατ’ οίκον»: Μέχρι την Τετάρτη οι δηλώσεις συμμετοχών από τις τράπεζες
Σεπτέμβριος 3, 2017
Υποθυρεοειδισμός: Αυτά είναι τα συμπτώματα ανάλογα με την ηλικία [pic, vid]
Σεπτέμβριος 3, 2017

 Με μεγάλη επιτυχία εξελίσσεται στο αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας – Καμπλάφκα Αιτ/νίας» το 2ο Climbing Festival. Μία πανέμορφη εκδήλωση με διοργανωτή τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου, μία πολύ όμορφη και αξιόλογη προσπάθεια νέων ανθρώπων, που μέσα της κρύβει μεράκι, πάθος και αγάπη για την άγρια ομορφιά των ορεινών όγκων και του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής μας…………
     Θεωρούμε την συγκεκριμένη δραστηριότητα μεγάλη προβολή για το τόπο μας, που πρέπει να τύχει στήριξης, γιατί υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις και προοπτικές ώστε να έχει μεγάλη ανάπτυξη, δημιουργώντας στην ευρύτερη περιοχή της Αλυζίας ένα πόλο αναφοράς για τους λάτρεις του συγκεκριμένου extreme sport, με φυσικό επακόλουθο την ενίσχυση του τουρισμού.
          Για όσους δεν γνωρίζουν την τοποθεσία του αναρριχητικού πεδίου, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε πολύ εύκολα να το βρείτε με τη χρήση των χαρτών Google Maps. Έτσι λοιπόν με τον πλοηγό της Google, που όλα τα Smartphones και Tablet με λειτουργικό σύστημα Android διαθέτουν, μπορείτε να βρεθείτε πολύ εύκολα ακριβώς στο σημείο που βρίσκεται το αναρριχητικό πεδίο.

 

         Για να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας – Καμπλάφκα Αιτ/νίας», μπορείτε να διαβάσετε ένα πολύ χρηστικό οδηγό εδώ.
BINTEO 1…
BINTEO 2…