25ος economia Φοιτητικός Διαγωνισμός | Όμιλος economia

Τι ισχύει με την ειδική άδεια προστασίας µητρότητας
Δεκέμβριος 13, 2018
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα
Δεκέμβριος 14, 2018

Τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε αναπτύξει με το εταιρικό μας μέλος, τον όμιλο Economia μία στενή συνεργασία στο πλαίσιο του «Economia Φοιτητικού Διαγωνισμού».

Ο διαγωνισμός αυτός, έχει εξελιχθεί σε θεσμό τόσο για εμάς όσο και για τους φοιτητές όλων των δημόσιων και ιδιωτικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» υποστηρίζει κάθε χρόνο το διαγωνισμό προσφέροντας ως αντίδωρο στον νικητή την συμμετοχή και φιλοξενία στην Γενική μας Συνέλευση.

Έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί ο 25ος economia Φοιτητικός Διαγωνισμός, με θέμα «Ευρωπαϊκή Ένωση: Τα Επόμενα Βήματα για Ανάπτυξη, Απασχόληση και Εκπαίδευση». Όλοι οι φοιτητές, οποιουδήποτε Πανεπιστημίου, μπορούν να λάβουν μέρος, καταθέτοντας μία εργασία, έως 2,000 λέξεις και μέχρι 31η Μαρτίου 2019. Η βαθμολόγηση των εργασιών  θα γίνει από την Επιτροπή Αξιολόγησης.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας σας επισυνάπτουμε το σχετικό Δελτίο Τύπου, στο παρακάτω λινκ:  https://www.economia.gr/gr/journal2/blog?journal_blog_category_id=9

Σας παρακαλώ θερμά να διαδώσετε τον παραπάνω φοιτητικό διαγωνισμό, ώστε να αποκτήσει όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή.

Φιλικά,

Σταύρος Μπένος